Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem nem akar gyereket, de már szorít az idő, mit tehetnék?
szerintem meg ez nem fekete és fehér dolog.
nálam mindkettő játszott. féltem az egyedüllétől, megalkudtam, de ugyanakkor tudtam, hogyha nem fogok most szülni, akkor soha többet.
illetve mivel hiszek a sorsszerűségben némileg, ezért is történt ez. (édesapám halála)
én nem vigasztalom magam. így történt, nem bántam meg.
néha dönteni kell.
viszont nem értek egyet azzal, amikor akár nő, akár férfi zsarolja a másikat.
egy kapcsolat elején, de még a közepén sem készpénz semmi, változnak a dolgok.
nem tudom egyébként, hogyha a kérdező párját választás elé állítanánk, akkor mit lépne? :)
28-29: De ha eleve nem nagyon vágytál gyerekre, akkor miért volt szempont, hogy már nem sok időd van rá?
Mert vannak olyanok, akik pánikolnak ilyenkor?
Mintha nem a saját szempontjaid alapján élnél...
"ez egy nehéz döntés volt, én bevallom kényelmes is vagyok, és gyáva is egy kicsit valószínűleg. "
És mi volt kényelmesebb és könnyebb így, hogy vele maradtál (akit aljasnak gondolsz és Szerinted nem szeret Magadért) és babát szültél (amit nem akartál, hiszen meg kellett zsarolni Téged érte) , mintha nem kellett volna olyannal élned, aki nem szeret?
Szóval mit kaptál cserébe? - Végülis ez egy üzletnek tűnik.
ez nem ilyen egyszerű..
lehet hogy egyszer szerettem volna, de nem mostanában. az biztos. hogy cserébe mit kaptam?
egy nagyon édes kisbabát, akit nagyon szeretek.
akkor nem hiányzott az életemből egy baba.
lehet, hogy hülye válasz, de hittem abban, hogy talán így tudok apámmal találkozni, ha nem is szó szerint.
ez nekem sokat számított.
és hittem azt is hogy nincsenek véletlenek, ez a baba jönni akart, előtte több évig nem lettem terhes.
szétmenni nem akartam emiatt. bár ez egy olyan dolog, amiben ha két ember nem ért egyet, akkor gondok lehetnek..lsd. :)
nekem ez az út könnyebbnek tűnt akkor.
nem tudom mi várt volna rám, ha mégsem így döntök.
mármint a szülés, gyereknevelés?
nem mondanám könnyebbnek, inkább féltem, hogy mindent újra fel kell építenem.
eladni a lakást, párt találni, vita a lakással kapcs-ban, bonyodalmak, ilyenek. én ehhez túl kényelmes vagyok. :)
persze van az a pont..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!