Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem nem akar gyereket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem nem akar gyereket, de már szorít az idő, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta szeretnék gyereket, de mindig valami közbejött. Feleségem úgy gondolja, ráér még 4-5 év múlva is, de én addigra a 40-es éveim végén fogok járni és szerintem érthető, hogy nem erre vágyom. Hónapok óta felhozom a témát és meg akarom győzni, de még mindig halogatná a dolgot és így úgy érzem, soha nem fog összejönni, kérem valaki aki esetleg volt hasonló helyzetben, segítene, hogy mit tehetnék, ha nem tudom vele megbeszélni?
2013. júl. 5. 23:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
77%
Mármint szerintem az a pár év már nem oszt, nem szoroz.
2013. júl. 6. 00:17
 12/39 anonim ***** válasza:
32%
Micsinált rachel?
2013. júl. 6. 00:20
 13/39 anonim ***** válasza:
37%
Jákób nagyon vágyott gyermekre, de nem jött össze nekik, ezért a szerelme elküldte más nőkhöz, hogy lehessen gyereke. Később nekik is lett, József és Benjamin (11. és 12. fia Jákóbnak).
2013. júl. 6. 00:52
 14/39 anonim ***** válasza:
66%

mi letisztáztuk házasság előtt, hogy nem lesz gyerekünk. most a férjem eszejárása változott, rájött, hogy ő akar. én még mindig nem. szóval, szívás...

mindketten 32 évesek vagyunk.

ezek képlékeny dolgok, mindegy, mit beszéltek meg évekkel ezelőtt.

2013. júl. 6. 07:00
 15/39 anonim ***** válasza:
69%

Ma nagy divat a fiatal nő öreg pasi felállás. Sőt már a fordítottja is.

De kérem. Ha valaki bevállalja a sok évnyi korkülönbséget, akkor vállalja be a hátrányait is. Ha nem tetszik kérdező, akkor hagyd el és keress olyat, aki szül neked.

2013. júl. 6. 07:07
 16/39 anonim ***** válasza:
77%
Bocs, de ezert sem jo, amikor nagy a korkulonbseg, de ezt te is erzed es tudod. Nem kenyszeritheted semmire, varnod kell.
2013. júl. 6. 07:46
 17/39 anonim ***** válasza:
11%

A feleséged 28 éves, te pedig a leírtak alapján olyan 34-35 lehetsz. Végül is ez nem olyan nagy korkülönbség. Kb 6-7 év lehet ugye. Csak te pont abban az időben vagy hogy MÁR szeretnél gyereket, ő pedig MÉG nem. Az igaz hogy neki még van ideje, de ha azt nézzük neked is. Ez az "elején megbeszéltük hogy szeretnénk gyereket" végül is még mindig tart, csak ő még nem most.

Le kéne ülni megbeszélni, hogy tényleg csak pár év múlva akar, és akkor valóban akarni fog, vagy kifogásokat keres és egyáltalán nem akar. Mert nem mindegy. Azután kellene közös nevezőre hozni a dolgokat, ami mindkettőtöknek korrekt, pl 2-3 év múlva jöjjön a baba, és ne 4-5 év múlva.

2013. júl. 6. 08:13
 18/39 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó,a férfi a 40-es évei közepén jár nem a 30-as!:-D
2013. júl. 6. 08:25
 19/39 anonim ***** válasza:
19%
Két lehetőséged tudok elképzelni. A nő vagy nem akar gyereket egyáltalán, hiába mondja hogy majd - majd, vagy tőled nem akar, vagyis mégsem szeret téged eléggé. Olyan nincs hogy 28 évesen ennyire tiltakozzon. még ha 20-25 éves lenne, akkor értem, és igaza is lenne. de 28 felett már nem. Teljesen ideális kor az anyaságra.
2013. júl. 6. 08:49
 20/39 anonim ***** válasza:
80%

19-es, dehogy nincs ilyen! 28 evesen meg en se akartam attol fuggetlenul, hogy szeretem a kolykoket es mas gyerekevel szivesen foglalkozom.

Kerdezo!

Ebben az esetben nagyon igaz,hogy nem akarasnak, nyoges a vege. Ne eroltesd!

2013. júl. 6. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!