Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem nem akar gyereket, de már szorít az idő, mit tehetnék?
mi letisztáztuk házasság előtt, hogy nem lesz gyerekünk. most a férjem eszejárása változott, rájött, hogy ő akar. én még mindig nem. szóval, szívás...
mindketten 32 évesek vagyunk.
ezek képlékeny dolgok, mindegy, mit beszéltek meg évekkel ezelőtt.
Ma nagy divat a fiatal nő öreg pasi felállás. Sőt már a fordítottja is.
De kérem. Ha valaki bevállalja a sok évnyi korkülönbséget, akkor vállalja be a hátrányait is. Ha nem tetszik kérdező, akkor hagyd el és keress olyat, aki szül neked.
A feleséged 28 éves, te pedig a leírtak alapján olyan 34-35 lehetsz. Végül is ez nem olyan nagy korkülönbség. Kb 6-7 év lehet ugye. Csak te pont abban az időben vagy hogy MÁR szeretnél gyereket, ő pedig MÉG nem. Az igaz hogy neki még van ideje, de ha azt nézzük neked is. Ez az "elején megbeszéltük hogy szeretnénk gyereket" végül is még mindig tart, csak ő még nem most.
Le kéne ülni megbeszélni, hogy tényleg csak pár év múlva akar, és akkor valóban akarni fog, vagy kifogásokat keres és egyáltalán nem akar. Mert nem mindegy. Azután kellene közös nevezőre hozni a dolgokat, ami mindkettőtöknek korrekt, pl 2-3 év múlva jöjjön a baba, és ne 4-5 év múlva.
19-es, dehogy nincs ilyen! 28 evesen meg en se akartam attol fuggetlenul, hogy szeretem a kolykoket es mas gyerekevel szivesen foglalkozom.
Kerdezo!
Ebben az esetben nagyon igaz,hogy nem akarasnak, nyoges a vege. Ne eroltesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!