Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyünkben? Hogyan állítanátok le a bunkó haverokat?
A páromat nemrég előléptették és nyár végén lesz az esküvőnk. Azóta folyton olyanokat mondanak, hogy milyen jó pasit fogtam, most hogy megvan a jó fizetés hozzámegyek stb. Egy ideig vicces volt, most már kevésbé az. Főleg, hogy már komolyan is mondják a barátai és a családja, hogy jó lenne házassági szerződést kötni és ugye akkor mostantól nem is leszünk közös kasszán.
A párommal átbeszéltük ezt a dolgot (ügyvéddel is, amit én akartam, szerveztem le és fizettem ki), nem akarja sem a szerződést, sem a külön kasszát. Miért nem lehet ezt elfogadni? Miért olyan hihetetlen, hogy ez neki is megfelel így?
Hú ez elég extrém, ez a nincs elég tartalékom a gyedre dolog :D :D
Micsoda emberek vannak! Hát gyakorlatban kivitelezni a külön kasszát szerintem bonyolultabb, mint bármi más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!