Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek a helyünkben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyünkben? Hogyan állítanátok le a bunkó haverokat?

Figyelt kérdés

A páromat nemrég előléptették és nyár végén lesz az esküvőnk. Azóta folyton olyanokat mondanak, hogy milyen jó pasit fogtam, most hogy megvan a jó fizetés hozzámegyek stb. Egy ideig vicces volt, most már kevésbé az. Főleg, hogy már komolyan is mondják a barátai és a családja, hogy jó lenne házassági szerződést kötni és ugye akkor mostantól nem is leszünk közös kasszán.

A párommal átbeszéltük ezt a dolgot (ügyvéddel is, amit én akartam, szerveztem le és fizettem ki), nem akarja sem a szerződést, sem a külön kasszát. Miért nem lehet ezt elfogadni? Miért olyan hihetetlen, hogy ez neki is megfelel így?

2013. jún. 27. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Leállítani? Minek?

Nem egyszerűbb elkerülni őket?

Aki bunkózik, bánt, az nem a haverom.

A családdal se kell naponta trécselni.

2013. jún. 27. 18:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezek nem barátok,haverok ... el kell őket kerülni ! Azt feltételezik,hogy a pénzéért mész hozzá a párodhoz ?! Durva :/ ! Meg ez a külön kassza ... pfff Talán ők is külön kasszán vannak a nejükkel ? Számomra ez is kiverné a biztositékot .
2013. jún. 27. 18:08
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen, a legtöbben külön kasszán vannak. Van egy barátnőm, akik azért várnak a gyerekkel mert még nincs elég tartaléka, hogy eltartsa magát amíg otthon lesz gyed-en.

Azzal nincs bajom, hogy elmondják a véleményüket. De innentől semmi közük hozzá. Már arra is gondoltunk, hogy bekamuzzuk hogy van szerződés és külön kasszán vagyunk.

2013. jún. 27. 18:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus ...... én biztos nem lennék külön kasszán ! Nekünk ez fel sem merült ez soha ,de még ismeretségi/rokoni körben sem .
2013. jún. 27. 18:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Külön kassza ?! Mi ez az őrület ?? Én azért dolgozom,hogy a családnak jobb legyen . Külföldön vagyok ,de küldöm haza nekik a pénzt ,pedig dolgozik a nejem.Nincs olyan,hogy enyém tiéd ,mindenünk közös !
2013. jún. 27. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég fura barátaitok vannak....

Ez a ti életetek nem??? Nekik mi közük hozzá hogy élitek? Érdekes, hogy ez most merült fel bennük, mert gondolom az esküvő kitűzése már rég megvolt, mielőtt előléptették. Nálunk is közös minden, pedig még csak együtt élünk. Persze külön számlánk van, hiszen így kerültünk össze, de nincs az hogy na akkor most az én pénzemből veszünk valamit vagy a tiédből (esetleg viccelődünk rajta, főként most hogy gyeden vagyok a gyerkőccel és így kevesebb a bevételem). A barátnődék gyerekvállalása nekem csak azért furcsa, mert így úgy tűnik ő majd magának szüli a gyereket. A párom mindig azt mondja (mint az előttem szóló), hogy ő a családnak akar mindent megteremteni, hisz mi vagyunk az élete, nem önzően magának. És én is ugyanígy gondolom. Én nekik próbálok mindent megadni.

A lényeg ha nektek így jó ahogy most vagytok ne változtassatok ezen! Ha nekik ez nem tetszik így jártak, én ilyenkor szoktam odébb állni, mert ezek nem barátok.

2013. jún. 27. 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezek nem a haverjaitok és a családotok se normális.
2013. jún. 27. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm, akik azért várnak a gyerekkel mert még nincs elég tartaléka, hogy eltartsa magát amíg otthon lesz gyed-en. - Azta és ezek a "barátok" pattognak?
2013. jún. 27. 23:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen ismerőseim vannak.

Ezeket barátoknak nem nevezem...az nem barát akivel összefutunk havonta egyszer és a szebünkben próbál turkálni...

2013. jún. 28. 09:09
 10/11 anonim ***** válasza:

"Nézd, lehet, hogy nálatok ez így megy, de mi nem egy vállalkozást, hanem családot szeretnénk alapítani."

Én valami ilyesmit válaszolnék. Én egyébként is azt gondolom, hogy egy házasságban minden legyen közös, szerencsére a párom is ilyen, köztünk még ötlet szintjén se merült fel a házassági szerződés.

2013. jún. 28. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!