Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek a helyünkben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyünkben?

Figyelt kérdés

Most leszünk júliusban együtt a párommal 6 éve együtt.

Van mr egy 8hónapos kisfiúnk.

Szeretjük,imádjuk egymást!!!

Közös házunk van, én 25 párom 28éves.

Szeretnénk összeházasodni, DE.....

Sajnos nincs félretett pénzünk.

A kezemet már 2éve megkérte, termêszetesen igent mondtam!!!!

Az én szüleim simán megélnek van félretett pénzünk valamennyi de nem sok.pârom szülei jól állnak anyagilag...

DE....nem lenne pofám soha odaállni bármelyik szülő elé hogy szálljanak bele az esküvőnkbe.

Viazont szeretnénk egybekötni papíron is az életünket.

Mit tanácsoltok?

Legyen csak egy polgári szertartás?

Azért szeretnék egy igazi menyasszonyi ruhát,de ahogy elnéztem azok is 100ezer körül vannak vagy inkbb több..

2013. jún. 17. 09:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Egyszerű esküvőt szerveznék (akár csak polgári) és utána egy nagyon szűk 10-12 fős ebéd. Amit MI ki tudunk fizetni és nem amit el tudunk kérni a szülőktől.
2013. jún. 17. 09:34
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Addig nyújtózkodjatok amíg a takaró ér, sokan esnek abba a hibába kis hazánkban hogy hitelre tartanak lagzit és adósként indul a házasságuk. Ne tegyétek! Vagy keressétek meg a rávalót, vagy tartsatok polgárit, kölcsönzős ruhával.
2013. jún. 17. 09:36
 3/17 anonim ***** válasza:
57%
Akkor mondj le a menyasszonyi ruháról. Az én anyám egy egyszerű fehér kosztümben házasodott apámmal.
2013. jún. 17. 09:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjetek el pénzt félretenni, és jövő nyáron megtarthatjátok az esküvőt. A kicsi is már legalább részt tud akkor érdemben venni rajta, táncikálhat is veletek. :)

Ha minden hónapban sikerül pár tízezret félretenni, egy szűk körű vacsorára, szép ruhára telik majd. A zenét, dekort kihozzátok családi alapon stb., ezeken most kár is agyalni.

Ha bejelentitek a szándékot, meg hogy elkezdtetek rá megtakarítani, biztosan a szülők is felajánlanak némi segítséget hozzá.

2013. jún. 17. 09:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100 alatt is vannak ruhák, de könnyen lehet, hogy találsz egy olyan varrónőt, aki megvarr neked egy egyszerű, különösebb csicsáktól mentes fehér ruhát, amiben jól érzed magad.
2013. jún. 17. 09:52
 6/17 anonim ***** válasza:

Nekünk egy dolog volt fontos,összeházasodni,teljesen mindegy volt milyen körülmények közt.Fehér ruhát szerettem volna igy az lett meg egy ebéd,amit a szülők fizettek.Ha nem lett volna ebéd sem az sem számit,ehhez a szülők ragaszkodtak.

Ha semennyink nem lett volna egy farmernaciban is hozzámentem volna a férjemhez.

2013. jún. 17. 10:25
 7/17 anonim ***** válasza:

A saját ruhámat 25 000-ért varrattam anyaggal együtt.

Ha tényleg házasodni akartok, akkor nem azon akad meg a dolog, hogy nincs pénz rucira, meg dajdajozós lagzira. Ha épp lenne, akkor oké, de a házasság nem a buliról meg a ruháról szól eredetileg. Ez tévedés.

2013. jún. 17. 10:29
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem akarok nagy dínom-dánomot pont ezaz.

De szinte minden nő álma legalábbis az enyém hogy nagy abroncsos fehér ruhaban menjek férjhez.

Ez talán nem akkora vágy!!

Nem kell lagzi.

Ha ebédelni sem megyünk az sem érdekel.

Hitelt nem vennénk fel az esküvőre az szóba sem került

2013. jún. 17. 10:36
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

Egyszerűen megoldanám. Bejelentenénk a szülőknek, hogy úgy döntöttünk, összeházasodunk, de csak egy nagyon szerény esküvőről lenne szó, mert pénzünk nincs. A szertartás, a vacsora és ennyi. Azért ilyenkor az anyukák és apukák azt mondják, hogy "gyerekek, ne szerénykedjetek!" - főleg, ha tehetősebbek a szülők.

Én nem akartam, hogy anyámék álljanak mindent, így ragaszkodtam az egyszerű, szerény szertartáshoz, viszont a rá szánt összeget megkaptuk :)

2013. jún. 17. 10:36
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

[link]

[link]

[link]

Ruha 30ezerből megvan,ezeket megveszed,aztán eladod,10ezer max amit igazából rá kell költeni. (szalonban is használtat kapsz,akkor nem mindegy?)

Többi: kevés vendég,normális vendéglő,és 100ezerből megvagytok.

2013. jún. 17. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!