Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit tennétek a helyünkben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyünkben?

Figyelt kérdés

Most leszünk júliusban együtt a párommal 6 éve együtt.

Van mr egy 8hónapos kisfiúnk.

Szeretjük,imádjuk egymást!!!

Közös házunk van, én 25 párom 28éves.

Szeretnénk összeházasodni, DE.....

Sajnos nincs félretett pénzünk.

A kezemet már 2éve megkérte, termêszetesen igent mondtam!!!!

Az én szüleim simán megélnek van félretett pénzünk valamennyi de nem sok.pârom szülei jól állnak anyagilag...

DE....nem lenne pofám soha odaállni bármelyik szülő elé hogy szálljanak bele az esküvőnkbe.

Viazont szeretnénk egybekötni papíron is az életünket.

Mit tanácsoltok?

Legyen csak egy polgári szertartás?

Azért szeretnék egy igazi menyasszonyi ruhát,de ahogy elnéztem azok is 100ezer körül vannak vagy inkbb több..

2013. jún. 17. 09:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is elkezdenék gyűjteni rá és bejelenteném a szülőknek, hogy mondjuk jövő nyáron szeretnétek tartani egy kisebb esküvőt, de mivel nincs rá pénz, ezért addig gyűjtögettek rá. A rendesebb szülők azért ilyenkor felajánlják, hogy valamennyivel besegítenek, hozzájárulnak a nagy naphoz.
2013. jún. 17. 11:09
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Hát te tudod mi a fontosabb, hogy férjhez menj, vagy hogy fehér csilli villi ruhában menj férjhez.

Személy szerint utálom az abroncsos "királylány" ruhákat, sosem volt álmom puccparádézni, mert semmi jelentősége a házasság szempontjából, hogy milyen ruha van rajtad. Főleg ha úgysem lesz ott senki aki lássa, mert nincs lagzira pénz, szóval nem értem jelen esetben mi a szenvedés tárgya.

Ha ez az álmod akkor gyűjtsél és majd egyszer vegyél olyan ruhát amilyet akarsz, vagy ne gyűjtsél, és akkor mész most abban ami van.

2013. jún. 17. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha szeretnél szép ruhában férjhez menni, akkor egy kis kreativitással meg lehet oldani azt is. Nagyon sokan árulják a Vaterán az egyszer használt, esküvői ruhájukat. Sokan még rád is igazítják, ha megveszed. A sógornőm is így vett ruhát magának, nagyon szép volt, abroncsos, fehér, mindenki el volt ájulva. Szóval ez is egy járható út. Ilyen helyről olcsóbban is kijön egy ruha. Egy szűk családi ebéd kb 30-40 ezerből megvan (olyan 15 főre kb.), ha ismerős/barát/rokon fotóz, akkor arra sem kell fizetni, és még képeitek is lesznek. Egy nem annyira puccos virágüzletből ha veszel egy csokrot, és nem árulod el, hogy menyasszonyi csokor, csak szép legyen, akkor az sem több 5-6 ezernél. Ha ügyes vagy, akkor akár 60-80-ból kihozhatod az esküvőt: ruhával, virággal, ebéddel együtt. ha a szüleid is be tudnak segíteni (és biztos szívesen be is segítenek, én is szívesen adnék a gyerekem esküvőjére, nekem lenne öröm), szerintem megoldható. Meg kell nézni, hogy mik a lehetőségek.
2013. jún. 17. 12:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Kis polgári szertartás keretében házasodjatok, utána szűk körű, családi ebéddel/vacsorával. Ez kb. triplán meg fog térülni a nászajándékokból úgy is (nem mintha erre kellene apellálni, de azért ez így szokott lenni:)

A ruhával kapcsolatosan a varratást javasolnám. Egy egyszerű ruha 30-50.000-ből kijön jó középkategóriás anyagból egy jobb varrónőnél is., utólag pedig legalább féláron tovább tudod adni.

PL.:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 17. 12:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekunk szeptemberben lesz az eskuvonk, kisfiunk akkor lesz egy eves. Mi ugy dontottunk hogy nem lesz lagzi, azt a penzt inkabb a fiunkra koltjuk. Szoval lesz templomi es polgari eskuvo, keresztelo es utana egy ebed a vendegeknek. Ennyi. A ruhamat vateran vettem 18e-ert. Egyszer volt elottem hasznalva, es pont olyan amilyet szerettem volna. Torta nem eskuvoi emeletes lesz (80 fore min. 70e lenne) hanem harom db 30 szeletes, igy kb 15 e Ft-bol kijon. Osszessegeben kb 600e-bol kijon 80 fore. Ja, zene cd-rol, fotos egy ismeros.
2013. jún. 17. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Keressetek meg a rá valot? Akkor hajrá!! Mi nem tudtuk eloteremteni az egy millát lagzira, az kb. 5 ev sporolasa. Manapsag mi nem megy hitelbol? Huto, mosogep, auto, tv, lakas. Minden.

Nekunk kb. 400000 ezerbol jott ki a lagzi, teremberlessel, gyonyoru menya ruhaval. :):) 33an voltunk!

2013. jún. 18. 05:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Az én ruhám 8.000.-Ft volt. Földig érő gyönyörú hófehér estélyi ruha. Olyan voltam benne, mint egy angyal:) Páromnak volt öltönye.6 éves a fiunk és az esküvő alatt vártam a második babát. Volt polgári és templomi is. Nálunk a hétköznapi esküvő teljesen ingyen van, ha nem kérünk extrákat. Műsor, koccintás, ilyenek. Nekünk szombaton volt. Az anyakönyvevezető munkadíja 5.000.-FT. Mi kértünk koccintást meg gyertyagyújtást, így 8000 Ft volt összesen. A templomi (református) ingyen volt, mert egyháztag vagyok, de ha nem lennék, akkor tetszőleges összegű adományt lehet adni (általában minimum 5.000.-Ft). 10 vendég volt (szűk család) és beültünk egy étterembe. A vacsora 30.000.-Ft volt. Leves és vegyes tál. Az esküvői torta 12 főre simán kijött 3.000.-Ft-ból. Nem mondtuk meg, hogy esküvőre lesz:DD A csokrom is ennyi volt. Az étteremben díszítettek nekünk, ezért nem kértek díjat. Ha abroncsos ruhát szeretnél kifutó modelleket meg is tudsz vásárolni 22.000 és 30.000.-Ft között. Megéri, mert utána el tudod adni és máris nem került semmibe a ruha:)
2013. jún. 18. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!