Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyünkben?
Most leszünk júliusban együtt a párommal 6 éve együtt.
Van mr egy 8hónapos kisfiúnk.
Szeretjük,imádjuk egymást!!!
Közös házunk van, én 25 párom 28éves.
Szeretnénk összeházasodni, DE.....
Sajnos nincs félretett pénzünk.
A kezemet már 2éve megkérte, termêszetesen igent mondtam!!!!
Az én szüleim simán megélnek van félretett pénzünk valamennyi de nem sok.pârom szülei jól állnak anyagilag...
DE....nem lenne pofám soha odaállni bármelyik szülő elé hogy szálljanak bele az esküvőnkbe.
Viazont szeretnénk egybekötni papíron is az életünket.
Mit tanácsoltok?
Legyen csak egy polgári szertartás?
Azért szeretnék egy igazi menyasszonyi ruhát,de ahogy elnéztem azok is 100ezer körül vannak vagy inkbb több..
Hát te tudod mi a fontosabb, hogy férjhez menj, vagy hogy fehér csilli villi ruhában menj férjhez.
Személy szerint utálom az abroncsos "királylány" ruhákat, sosem volt álmom puccparádézni, mert semmi jelentősége a házasság szempontjából, hogy milyen ruha van rajtad. Főleg ha úgysem lesz ott senki aki lássa, mert nincs lagzira pénz, szóval nem értem jelen esetben mi a szenvedés tárgya.
Ha ez az álmod akkor gyűjtsél és majd egyszer vegyél olyan ruhát amilyet akarsz, vagy ne gyűjtsél, és akkor mész most abban ami van.
Kis polgári szertartás keretében házasodjatok, utána szűk körű, családi ebéddel/vacsorával. Ez kb. triplán meg fog térülni a nászajándékokból úgy is (nem mintha erre kellene apellálni, de azért ez így szokott lenni:)
A ruhával kapcsolatosan a varratást javasolnám. Egy egyszerű ruha 30-50.000-ből kijön jó középkategóriás anyagból egy jobb varrónőnél is., utólag pedig legalább féláron tovább tudod adni.
PL.:
Keressetek meg a rá valot? Akkor hajrá!! Mi nem tudtuk eloteremteni az egy millát lagzira, az kb. 5 ev sporolasa. Manapsag mi nem megy hitelbol? Huto, mosogep, auto, tv, lakas. Minden.
Nekunk kb. 400000 ezerbol jott ki a lagzi, teremberlessel, gyonyoru menya ruhaval. :):) 33an voltunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!