Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nagy parasztság volt kidobni az asszonyt?
A feleségemmel már évek óta elhidegültünk egymástól, rengeteget veszekedtünk. Szóval már egy kalap .... volt a kapcsolatunk.
A múltkor nagyon összevesztünk. A szokásosnál is jobban. Betelt a pohár aztán mondtam neki, hogy takarodjon. Nem akart elmenni erre én elvettem a bankkártyáját meg a kocsikulcsát és kivágtam a portáról. Aztán utána hajítottam egy bőröndnyi cuccát.
Azóta mindenki azzal jön, hogy "hogy lehettem ilyen", meg "miért kellet szegényt így kidobni", meg "jajj szegénynek nincs hova mennie" és a többi.
Mert mégis mit kellet volna csinálni? Tovább együtt élni egy házisárkánnyal mert neki nincs hova mennie? Hát Istenem. Oldja meg. Felnőtt nő! Most legyen olyan okos!
Vagy tényleg nagy parasztság volt?
Ritkán találkozok ekkora ősbarommal, aki ennyire büszke arra, hogy micsoda egy paraszt ! :)
Jót röhögtem, hálás köszönet! :)
Jó bulizást a haverokkal a kocsmában ! A válaszaid alapján nem vagy már mai darab. Gondolom ott folyik a hatalmas dínom-dánom. :)
Engem sem érdekelne, ha ilyen volt. Feszt veszekedett, sárkány volt, nálad meg betelt a pohár. Azt kellene már megérteni, hogy ha valaki beteszi magát máséba, otthon mereszti a seggét és kitartatja magát (nem gyereket nevel vagy nyugodt háttérországot biztosít), akkor nincs igazán egyenrangú szerepben, és meg kellene becsülnie a helyzetét, és nincs oka idegbeteg sárkánnyá változni. Valamit valamiért.
Az meg hogy kidobtad: szerintem jól tetted. Ha csak utat mutatsz neki, hogy költözzön, akkor sose ment volna el, mert nincs hova, nincs miből. Csak intézd el a kijelentését is, mert így még téged büntetnek meg, ha nem engeded visszamenni oda, ahova be van jelentkezve.
Felnőtt nő, ha nem tudta megbecsülni a jó helyzetét, akkor így járt. Majd megoldja.
akkor már két dolog miatt is egy barom vagy!
1. a mód,ahogy a feleséged tudtára hoztad, hogy nemkívánatos személy
2. ha van, aki beenged a bugyijába,minek tartottad az asszonyt?
Ismét egy jó példa, hogy sajna az egyetlen dolog, amit nem lehet kilóra megvenni, az az ész! :)
Szép nap volt ez a mai:)
Voltam az ügyvédemnél megbeszéltük a dolgokat és elkezdi intézni a válást. Továbbá megerősített, hogy kereken 0 forinttal távozik az asszony. Jót nevettünk:))
Hozattam egy nagy konténert és belehajigáltam az asszony összes kacatját. Az összes ruháját, cipőit, kozmetikai vackait, az idétlen plüsseit a hülye dísztárgyait és az összes sz@rt. Aztán kivitettem a szeméttelepre:) A kukásoknak meg a guberálóknak lett egy jó napjuk:))
Igazán büszke lehetsz magadra! :)
Te most teljesen átértelmezted a bunkó fogalmát!
remélem jól esett a bosszú...másképp nincs értelme...
ha meg jólesett akkor igen megkeseredett f'sz vagy...
még véletlenül se emelt fővel, értelmesen lépj ki egy kapcsolatból....intelligens ember módjára...
még ha jogos is lett volna ez az egész...igazán felülkerekedhettél volna....
24L
én az első pár oldalon olvasgattam a kommentjeidet kérdező, csak a tieidet főként...
szerintem fölösleges volt erre az oldalra kiírni a problémádat és ezeknek az embereknek magyarázkodni... minden részletet tudni akarnak, de segíteni úgy sem tudnak, sőt erre a kérdésre nem is kell segítség.
parasztság volt-e? ezt meg tudod magadnak is válaszolni, hogy az volt-e csak te érzed, hogy ilyen sorsot érdemel-e ez a nő... ha ilyet érdemel véleményed szerint akkor ok. ha nem ezt érdemli, akkor nem ok.
ez a te életed, cselekedj mindig belátásod szerint, sose érdekeljen mások véleménye, ez a te életed és nem másoké, és a te életedet a te szabályaid szerint kellene, hogy éld, de jelenleg nem ezt teszed, hanem ezen az oldalon magyarázkodsz olyan embereknek, akik csak akkor látnák át szerintem a helyzetedet, ha a helyedben lennének.
a te érzéseid, a te döntésed, senkinek nincs beleszólási joga, tedd, amit érzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!