Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nagy parasztság volt kidobni az asszonyt?
A feleségemmel már évek óta elhidegültünk egymástól, rengeteget veszekedtünk. Szóval már egy kalap .... volt a kapcsolatunk.
A múltkor nagyon összevesztünk. A szokásosnál is jobban. Betelt a pohár aztán mondtam neki, hogy takarodjon. Nem akart elmenni erre én elvettem a bankkártyáját meg a kocsikulcsát és kivágtam a portáról. Aztán utána hajítottam egy bőröndnyi cuccát.
Azóta mindenki azzal jön, hogy "hogy lehettem ilyen", meg "miért kellet szegényt így kidobni", meg "jajj szegénynek nincs hova mennie" és a többi.
Mert mégis mit kellet volna csinálni? Tovább együtt élni egy házisárkánnyal mert neki nincs hova mennie? Hát Istenem. Oldja meg. Felnőtt nő! Most legyen olyan okos!
Vagy tényleg nagy parasztság volt?
Hülyeségen vesztetek össze. Aztán előszedtetek régi dolgokat.
Kommunikálni nem tudtok, azt már látjuk.
A módszerről nincs jó véleményem nekem sem.
Válás elindult?
... és megint a sokszor ismételt kérdésem: a nőtársaim honnan szednek ilyen vacak pasikat, mikor normális is akad?
Ha nem működik, be kell fejezni, normálisan, kulturáltan. Ha a másik fél erre nem hajlandó, akkor ultimátumot adni, hogy márpedig ennek vége, keressen magának albérletet, vagy költözzön a szüleihez, vagy bármi.
Gyerek nincs!
Nem fog kisemmizni mert egész pontosan 0 forinttal fog távozni:)
Nem vagyok én hülye.
Házassági szerződés + offshore vagyon védelem.
Válás indulni fog. Hétfőn beszélek az ügyvédemmel és megtesszük a szükséges lépéseket.
Olyan 4 éve kezdődött.
Kommunikálni nem lehetett értelmesen mert csak veszekedés volt belőle.
Mindenbe beleszólt, mindig azt akarta, hogy az legyen amit ő akar. Mindig számonként mindenért. Ha viszont én kértem számon akkor mit képzelek magamról. És hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!