Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg ilyen nagy parasztság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nagy parasztság volt kidobni az asszonyt?

Figyelt kérdés

A feleségemmel már évek óta elhidegültünk egymástól, rengeteget veszekedtünk. Szóval már egy kalap .... volt a kapcsolatunk.

A múltkor nagyon összevesztünk. A szokásosnál is jobban. Betelt a pohár aztán mondtam neki, hogy takarodjon. Nem akart elmenni erre én elvettem a bankkártyáját meg a kocsikulcsát és kivágtam a portáról. Aztán utána hajítottam egy bőröndnyi cuccát.

Azóta mindenki azzal jön, hogy "hogy lehettem ilyen", meg "miért kellet szegényt így kidobni", meg "jajj szegénynek nincs hova mennie" és a többi.

Mert mégis mit kellet volna csinálni? Tovább együtt élni egy házisárkánnyal mert neki nincs hova mennie? Hát Istenem. Oldja meg. Felnőtt nő! Most legyen olyan okos!

Vagy tényleg nagy parasztság volt?

2013. jún. 22. 15:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
58%
Igen, az volt. Akármennyire is utálnék akárkit, nem dobnám ki csak úgy az utcára egy fillér nélkül egyik pillanatról a másikra úgy, hogy nincs hova mennie. Bármilyen nagy veszekedés is volt, hacsak nem kergetett a nagy késsel, ezen nincs mit szépíteni, parasztság volt.
2013. jún. 22. 16:02
 12/67 A kérdező kommentje:
Vett az IKEA-ban egy vacak díszt. Nekem nem tetszett aztán mondtam neki, hogy ne tegye ki. Csak ki tette. Néztem egy pár napig aztán megfogtam és kidobtam. Aztán ezen bemérgesedett és összevesztünk. Aztán szó szót követett, meg régebbi dolgok felhánytorgatása, stb. Aztán mennie kellet a háztól.
2013. jún. 22. 16:03
 13/67 anonim ***** válasza:
51%
Gondolom nem volt gyereketek... Hány évesek vagytok?
2013. jún. 22. 16:04
 14/67 anonim ***** válasza:
78%
A te házad jogod van eldönteni ki lakhat a házadban,de választhattál volna kulturáltabb megoldást evvel sajátmagad írtad le.Gyereketek van? Miért nem.lehetett megbeszélni vele hogy van x ideje hogy elmenjen ha nem akkor kint lesz a cucca.De én nem is értem sok embernek akkor nagy a szája mikor el.kell.hagyni valakit vagy megcsalni.Akkor legyen nagy szájú mikor a bajunkat is el kell mondani.Ritka az egyenes ember :S
2013. jún. 22. 16:06
 15/67 anonim ***** válasza:
36%
Amikor válásra kerül a sor, ne csodálkozz, hogy ki fog semmizni... ilyet senkivel sem lehet csinálni...
2013. jún. 22. 16:07
 16/67 anonim ***** válasza:
48%

Hülyeségen vesztetek össze. Aztán előszedtetek régi dolgokat.

Kommunikálni nem tudtok, azt már látjuk.

A módszerről nincs jó véleményem nekem sem.

Válás elindult?

2013. jún. 22. 16:08
 17/67 anonim ***** válasza:
58%

... és megint a sokszor ismételt kérdésem: a nőtársaim honnan szednek ilyen vacak pasikat, mikor normális is akad?

Ha nem működik, be kell fejezni, normálisan, kulturáltan. Ha a másik fél erre nem hajlandó, akkor ultimátumot adni, hogy márpedig ennek vége, keressen magának albérletet, vagy költözzön a szüleihez, vagy bármi.

2013. jún. 22. 16:09
 18/67 A kérdező kommentje:

Gyerek nincs!

Nem fog kisemmizni mert egész pontosan 0 forinttal fog távozni:)

Nem vagyok én hülye.

Házassági szerződés + offshore vagyon védelem.

Válás indulni fog. Hétfőn beszélek az ügyvédemmel és megtesszük a szükséges lépéseket.

2013. jún. 22. 16:09
 19/67 anonim ***** válasza:
45%
Mikor romlott el ez ennyire és miért nem kommunikáltatok?
2013. jún. 22. 16:10
 20/67 A kérdező kommentje:

Olyan 4 éve kezdődött.

Kommunikálni nem lehetett értelmesen mert csak veszekedés volt belőle.

Mindenbe beleszólt, mindig azt akarta, hogy az legyen amit ő akar. Mindig számonként mindenért. Ha viszont én kértem számon akkor mit képzelek magamról. És hasonlók.

2013. jún. 22. 16:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!