Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nagy parasztság volt kidobni az asszonyt?
A feleségemmel már évek óta elhidegültünk egymástól, rengeteget veszekedtünk. Szóval már egy kalap .... volt a kapcsolatunk.
A múltkor nagyon összevesztünk. A szokásosnál is jobban. Betelt a pohár aztán mondtam neki, hogy takarodjon. Nem akart elmenni erre én elvettem a bankkártyáját meg a kocsikulcsát és kivágtam a portáról. Aztán utána hajítottam egy bőröndnyi cuccát.
Azóta mindenki azzal jön, hogy "hogy lehettem ilyen", meg "miért kellet szegényt így kidobni", meg "jajj szegénynek nincs hova mennie" és a többi.
Mert mégis mit kellet volna csinálni? Tovább együtt élni egy házisárkánnyal mert neki nincs hova mennie? Hát Istenem. Oldja meg. Felnőtt nő! Most legyen olyan okos!
Vagy tényleg nagy parasztság volt?
Kié a ház?
Ki dolgozik meg a bankkártyán lévő pénzért?
Kié az autó?
Nem mindegy.
Igen, ez így elég nagy parasztság. A feleséged, együtt éltetek évekig, gondolom szeretted is valamikor. Ha a te házad/lakásod, ha nem, akárhogy is veszekedtetek, mondhattad volna neki, hogy kapsz 1-2-3 hetet, hogy megoldást találj a lakhatásodra, mert innen el kell menned.
Ha meg közös lakás volt, akkor nem is dobhattad volna ki.
kevés az infó
ki a ház, esetleg te tartottad el őt?
mitől olyan házisárkány?
Minden az enyém. Nincs ennek a nagy pofáján kívül semmije.
Hiába adtam volna neki határidőt. Nem ment volna el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!