Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg ilyen nagy parasztság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nagy parasztság volt kidobni az asszonyt?

Figyelt kérdés

A feleségemmel már évek óta elhidegültünk egymástól, rengeteget veszekedtünk. Szóval már egy kalap .... volt a kapcsolatunk.

A múltkor nagyon összevesztünk. A szokásosnál is jobban. Betelt a pohár aztán mondtam neki, hogy takarodjon. Nem akart elmenni erre én elvettem a bankkártyáját meg a kocsikulcsát és kivágtam a portáról. Aztán utána hajítottam egy bőröndnyi cuccát.

Azóta mindenki azzal jön, hogy "hogy lehettem ilyen", meg "miért kellet szegényt így kidobni", meg "jajj szegénynek nincs hova mennie" és a többi.

Mert mégis mit kellet volna csinálni? Tovább együtt élni egy házisárkánnyal mert neki nincs hova mennie? Hát Istenem. Oldja meg. Felnőtt nő! Most legyen olyan okos!

Vagy tényleg nagy parasztság volt?

2013. jún. 22. 15:49
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
58%
Akkor miért nem adtad be a válást 4 éve?
2013. jún. 22. 16:13
 22/67 A kérdező kommentje:
Az első problémánál válni szokás?:) Ja nem tudtam...:))
2013. jún. 22. 16:14
 23/67 anonim ***** válasza:
50%
Egy dìsz miatt... Hmmm. Na erre mondja az értelmesebbje, hogy mindig mindent meg kell beszélni, mert ez lesz a vége, valami lényegtelen apróságon úgy összevesznek, mintha az egy halálos bűn lenne...
2013. jún. 22. 16:15
 24/67 anonim ***** válasza:
45%

A 4 év alatt miért nem adtad be?

És egy vita miatt szokás kidobni a másikat a házból? Nem is tudtam.

2013. jún. 22. 16:16
 25/67 A kérdező kommentje:

Most jutottam el arra a szintre, hogy betelt a pohár.

Nem egy vita miatt, hanem a sok száz miatt.

2013. jún. 22. 16:17
 26/67 anonim ***** válasza:
53%
Ezért kell beszélgetni, kommunikálni, és ha látod, hogy a másik a te sok próbálkozásod ellenére sem hajlik a megoldásra, akkor KULTURÁLTAN elválni! Nem hagyni, hogy eddig fajuljon a dolog
2013. jún. 22. 16:18
 27/67 A kérdező kommentje:
Huuu most, hogy ennyit emlegetetted ezt a kommunikáció szót úgy érzem mintha a Szent Grálra találtam volna rá:))
2013. jún. 22. 16:27
 28/67 anonim ***** válasza:
39%
Akkor élvezd ki, hogy megalázhattad a feleséged és remélem fény derül az elrejtett pénzedre és pofára esel :)
2013. jún. 22. 16:28
 29/67 anonim ***** válasza:
73%
Ha egy dísz miatt már összevesztél vele már nem is szereted! Egyébként akár milyen is volt a párod így kidobni kulturálatlan dolog és esztelenség. ha 4 éve megromlott vele a kapcsolatod mire vártál? Vagy mi tartott össze benneteket? És így ez a dolog elég egyoldalú párod véleményét is meghallgatnám. Úgy érzem te meg voltál már akkor is győződve mikor kidobtad az utcára , hogy nem parasztság amit művelsz, mégis fel tetted a kérdést, lelkiismeret furdalásból vagy kíváncsiságból? ez se mindegy!
2013. jún. 22. 16:28
 30/67 anonim ***** válasza:
86%

Én teljesen megértem és elhiszem, hogy most telt be a pohár, meg hogy most egyszerre törtek ki belőled az évek sérelmei, még azt is megértem, hogy elküldted. De hogy csak úgy kivágtad az utcára, az akkor sem elfogadható. Ne süllyedjünk már állati szintre!

Pakolja össze a cuccát, hívjon fel valakit, akihez mehet aznap, vagy másnap, szálljon fel a buszra, vagy hívjon valakit, aki érte jön. Ennyi.

2013. jún. 22. 16:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!