Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg ilyen nagy parasztság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nagy parasztság volt kidobni az asszonyt?

Figyelt kérdés

A feleségemmel már évek óta elhidegültünk egymástól, rengeteget veszekedtünk. Szóval már egy kalap .... volt a kapcsolatunk.

A múltkor nagyon összevesztünk. A szokásosnál is jobban. Betelt a pohár aztán mondtam neki, hogy takarodjon. Nem akart elmenni erre én elvettem a bankkártyáját meg a kocsikulcsát és kivágtam a portáról. Aztán utána hajítottam egy bőröndnyi cuccát.

Azóta mindenki azzal jön, hogy "hogy lehettem ilyen", meg "miért kellet szegényt így kidobni", meg "jajj szegénynek nincs hova mennie" és a többi.

Mert mégis mit kellet volna csinálni? Tovább együtt élni egy házisárkánnyal mert neki nincs hova mennie? Hát Istenem. Oldja meg. Felnőtt nő! Most legyen olyan okos!

Vagy tényleg nagy parasztság volt?

2013. jún. 22. 15:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
53%
Kulturáltabban is el lehetett volna intézni...
2013. jún. 22. 17:29
 42/67 anonim ***** válasza:
8%

nem szereted már?

hány évesek vagytok?

2013. jún. 22. 17:31
 43/67 anonim ***** válasza:
48%
Hát...ez kevésbé átlátható történet. Ha csak szívta a véred az asszony és kihasznált, cserébe viszont nem kaptál semmit, akkor jól tetted és megértem, hogy eleged lett. Ha viszont te is hibáztál, amivel itt nem dicsekszel el, akkor ki tudja?
2013. jún. 22. 17:38
 44/67 anonim ***** válasza:
58%
Én nem is értem, hogy miért dobtad ki!? Amikor úgy össze illettetek! Pont hozzád való lehetett. :D
2013. jún. 22. 18:25
 45/67 anonim ***** válasza:
76%
De bírom az ilyen idiótákat! Te tolod a s.egge alá a pénzt,meg eltartod,aztán meg hisztizel itt,hogy "elhordja" a pénzt... Minek tartod el,ha aztán a fejéhez vágod? A kérdésre a válaszom:igen,paraszt vagy! Aztán ne csodálkozz,ha a Nav "véletlenül" kíváncsi lesz az offshore-sz.arságaidra... :-)
2013. jún. 22. 18:55
 46/67 anonim ***** válasza:
33%

Igen, az. Nyílván volt oka annak, hogy "elsárkányosodott" és te ebben te nagyon masszívan benne vagy. A botnak is két vége van: a kapcsolat mindig két emberen múlik.

Mellesleg, ha a feleséged, akkor nem a tied a ház, és a pénz, hacsak nincsen házassági vagyonjogi nyilatkozat vagy házassági szerződés. A házasság alatt szerzett minden vagyon fele az övé.

(Ha észreveszem, hogy csak szórakozol unalmadban az emberekkel, hogy kihozd belőlük az állatot, akkor lemoderáltatlak.)

2013. jún. 22. 20:42
 47/67 A kérdező kommentje:

"Mellesleg, ha a feleséged, akkor nem a tied a ház, és a pénz, hacsak nincsen házassági vagyonjogi nyilatkozat vagy házassági szerződés. A házasság alatt szerzett minden vagyon fele az övé."

Olvass vissza Te kis jogász:))

"(Ha észreveszem, hogy csak szórakozol unalmadban az emberekkel, hogy kihozd belőlük az állatot, akkor lemoderáltatlak.)"

:))

Még a lábam is beleremegett a félelembe:)

Na hajrá;)

2013. jún. 22. 20:51
 48/67 anonim ***** válasza:
76%

hát kedves kérdező, elég pökhendi és arrogáns válaszokat tudsz adni... nem vagyok én abban olyan biztos, hogy minden úgy történt, ahogy azt te itt leírtad, sztem neked vastagon van vaj a füled mögött, csak nyilván azt nem fogod ide nekünk leírni...

bár engem ez nem is érdekel, de hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen, elég nagy paraszt vagy, és nem csak azért, ahogy kiraktad a nejed, hanem azért is, ahogy itt nyilatkozol róla...

2013. jún. 22. 21:49
 49/67 anonim ***** válasza:
64%

Én azért nem lennék magamért ennyire oda, ha az asszony már évek óta nem szívesen enged be a bugyijába ("évek óta elhidegültünk egymástól").

Valószínűleg évek óta csak a pénz meg a kényelem miatt van veled, valószínűsítem, hogy férfiként nem lehetsz túl nagy szám. :) Úgyhogy csitu. :)

2013. jún. 22. 22:04
 50/67 A kérdező kommentje:

48-as!

Mondta valaki, hogy én nem vagyok hibás? Igen én is az vagyok. Viszont jelentősen nagyobb arányban az ő hibája, hogy tönkre ment a kapcsolatunk.

49-es!

Ezt úgy mondod mintha én olyan lelkesen akartam volna az asszony bugyijáéba bejutni:) Hát képzeled nem! Kb annyira kívántam az utóbbi időkben mint egy rongybabát.

Egyébként van aki egész szívesen beenged a bugyijába. Ráadásul a pénzből és a kényelemből nem sokat érez mert még szerintem egy tábla csokit se kapott tőlem:)

Úgyhogy "csitu" (ez amúgy ilyen csitri szleng?)!

Na mára több választ már ne várjatok. Belecsapunk az éjszakába a barátaimmal. Végre ebbe se ugat bele senki:)

2013. jún. 22. 22:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!