Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az hallottam, hogy egy egészsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hallottam, hogy egy egészséges házasságban a felek eleinte egymással szemben alszanak, majd áttérnek kiskifli-nagykifli pózba. Mi két év után is egymás karjaiban alszunk, ez mit jelent kapcsolati szempontból?

Figyelt kérdés
Van, aki szerint azt, hogy éretlenek vagyunk, ez igaz?
2013. jún. 11. 13:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem se lehet mélyreható következtetést levonni a pozitúrákból, nyilván, de leírom akkor én is a mienket :)

Mi többnyire külön szobában alszunk (mindenki a magáéban), s nem is ugyanabban az időpontban, ma pl. egyetlen óra volt, amikor mindketten aludtunk... Ágy egy darab nincs a házban egyébként, de sokszor a matracomig sem sikerül eljutni, túl kényelmes a babzsákom :P

2013. jún. 11. 16:37
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat, én sem értem a kérdést! Most mit vársz válaszra? Hogy milyen jó, hogy ti még így szeretitek egymást? vagy mit? szerinted mit jelenthet, hogy egymás karjaiban alszotok?
2013. jún. 11. 16:56
 33/35 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem az egymás karjában való elalvást. 5 percig full romantikus, aztán zsibbadt a karom, beleszuszogunk egymás arcába, elgémberedik a testünk, stb..

A kifli póz meg tök erotikus és meghitt, egészen addig, amig a belső kifli nem pukizik egyet a párja orra alá.

2013. jún. 11. 20:40
 34/35 anonim ***** válasza:
Jajj, dehogy. Mi mindig úgy alszunk, hogy egymásnak háttal, mert nekem az az oldalam kényelmesebb (bal) neki meg a jobb. Arra törekszünk, hogy azért így is mindenképp egymáshoz érjen valamink (hátunk, lábunk, stb). Én utálok egyébként annyira nagyon összebújva aludni, fuldoklom szinte, kell a tér, hogy elterpeszkedhessek. :DD De reggel sokszor van, hogy arra ébredek, hogy "kifliben" vagyunk:)
2013. jún. 11. 20:53
 35/35 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy orbitális baromság...én világ életemben csak úgy tudtam pihentető alvást produkálni, ha hason fekve, egyik lábam felhúzva és a kezem a párna alatt, a másik meg a plüsskacsámon. Nekem másképp nem megy. És úgy is teljesen boldog, egészséges a kapcsolatunk. Szerintem ez az a pont, aminek semmi köze a kapcsolat milyenségéhez.

24N

2013. jún. 12. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!