Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hallottam, hogy egy egészséges házasságban a felek eleinte egymással szemben alszanak, majd áttérnek kiskifli-nagykifli pózba. Mi két év után is egymás karjaiban alszunk, ez mit jelent kapcsolati szempontból?
Szerintem se lehet mélyreható következtetést levonni a pozitúrákból, nyilván, de leírom akkor én is a mienket :)
Mi többnyire külön szobában alszunk (mindenki a magáéban), s nem is ugyanabban az időpontban, ma pl. egyetlen óra volt, amikor mindketten aludtunk... Ágy egy darab nincs a házban egyébként, de sokszor a matracomig sem sikerül eljutni, túl kényelmes a babzsákom :P
Én nem szeretem az egymás karjában való elalvást. 5 percig full romantikus, aztán zsibbadt a karom, beleszuszogunk egymás arcába, elgémberedik a testünk, stb..
A kifli póz meg tök erotikus és meghitt, egészen addig, amig a belső kifli nem pukizik egyet a párja orra alá.
Ez egy orbitális baromság...én világ életemben csak úgy tudtam pihentető alvást produkálni, ha hason fekve, egyik lábam felhúzva és a kezem a párna alatt, a másik meg a plüsskacsámon. Nekem másképp nem megy. És úgy is teljesen boldog, egészséges a kapcsolatunk. Szerintem ez az a pont, aminek semmi köze a kapcsolat milyenségéhez.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!