Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vitatkoztok? Kiabáltok egymással, vagy van
tányérdobálás is?
nálunk ált ez alap, sajnos sok a tettlegesség is.
a feleségem nagyon sokszor üt ver, de egyszer elszakadt a cérna, és nagyon elvertem!
érdekes mindenhol csak az van h a pasik verik a nőket, de fordítva is van rengeteg alkalommal, csak nem beszélnek róla.
mikor meg elvertem egyből válni akart, h én hogy mertem őt megütni.
azóta csak kiabálások vannak!
2013. jún. 4. 12:52
Nálunk szép nyugodt hangnemben van a vitatkozás, de sokkal nagyobb benyomást tesz az emberre mert érezzük a súlyát a szavaknak. Jobb ez mintha kiabálnánk egymással meg dobálnánk egymást szerintem.:)
2013. jún. 4. 12:52
Megbeszélni szoktuk a gondjainkat, nem vagy ritkánveszekszünk.
A vita az más, az arról szól, hogy kerek egész modatokban érveket és ellenérveket mondunk, és ennek függvényében döntünk... A vitának nincs köze a veszekedéshez
Ha mégis veszekszünk akkor
Én kiabálok ő néz...nagyon csúnyán néz..
Ha elhangzik az h b...meg...akkor nagy a baj:)
Még puffogok kicsit, ő meg a most hagyjál békén azt mondja fél óra múlva béke van
2013. jún. 4. 12:55
A nejem legnagyobb bánatára, nem vagyok hajlandó hangosan megszólalni. Dobálni, verekedni meg végkép nem. Többször mondtam már, ott vannak a kollégák, tomboljon ott. Itthon béke, nyugalom legyen.:))
2013. jún. 4. 13:03
Sohasem kiabálunk stb...sőt a legcsúnyább szó a másikra talán a balga volt. Nem tartom normálisnak a kiabálós tányérdobálós probléma megoldást. Mi leülünk és megbeszéljük, rögtön mikor felmerül a probléma. Nem várjuk meg hogy felgyűljön...
2013. jún. 4. 13:03
Nagyon ritkán veszekszünk, ha nagyon durva a dolog, akkor van egy minimális ajtócsapkodás, de még a leg"durvább" vitáink is kb 5 perc alatt véget érnek azzal, hogy elröhögjük magunkat :D
2013. jún. 4. 13:08
Mi ritkán veszeskszünk. Nem mondanám, hogy ilyen nagyon nyugis vitakör-szerű veszekedéseink vannak, de nem is ordibálós, és tányérdobálás soha nem volt, és nem is lesz - vagyunk mindketten olyan intelligensek, hogy tudjuk, a verés meg a törékeny dolgok hajigálása nem fogja erősíteni az érveinket :).
2013. jún. 4. 13:50
hát én csapkodós fajta vagyok sajnos, szoktam kiabálni is, én vagyok a nő, és mielőtt bántanátok, dolgozom a megoldáson, nagyon nem is vagyok büszke rá. Tányérdobálás még nem volt szerencsére :)
2013. jún. 4. 13:51
Kiabálni szoktunk, akkor én kapok észbe, hogy ne kiabáljon, lehet normálisan is beszélni. Számtalanszor előfordul olyan hogy ő ( a férjem) veszekedni próbál, bennem meg mintha nyugtató lenne, csak nyugodtan beszélek vele, na akkor elpattan a cérna, rondábbnál rondább dolgok hangzanak el, nem csúnya szavak, hanem az igazi fájó pontokra tapintás, aztán elvonul, lenyugszik és estig hozzám se szól. Mintha az fájna hogy nem ordibálok vele. Egyetlen egyszer volt iszonyú csúnya veszekedésünk, akkor egy pohár víz borult (bútorokra és a férjem fejére) mert képtelen volttürtőztetni magát a gyerek előtt. Ott könnyebb volt a kibékülés mint egy apróbb vitánál...
2013. jún. 4. 14:32
10/14 A kérdező kommentje:
mi is ritkán vitatkozunk, de akkor én először elmondom a véleményem, utána hagyom, hogy jól morogja ki magát a férjem. Én sokkal csendesebb vagyok, ő hirtelen haragú így inkább csendben maradok, aztán amilyen hirtelen jött nála, olyan gyorsan el is megy a mérge. Tudom ez nekem nem a legjobb megoldás, de nálunk ez bevált. Szerencsére nagyon ritkán van ilyen :-) a szomszédban viszont naponta hallani ,hogy törik a tányér, rendőrök jönnek-mennek, ott nagyon durva a helyzet. Ráadásul idős házaspár...
Kapcsolódó kérdések: