Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hogy vitatkoztok? Kiabáltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vitatkoztok? Kiabáltok egymással, vagy van tányérdobálás is?

Figyelt kérdés

2013. jún. 4. 12:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tettlegesség nincs, sem tányérdobálás.

Mi intelligens módon meg tudjuk beszélni, ha valamiben nem értünk egyet, vagy ha vitázunk. Nem szoktuk felemelni sem a hangunkat. Ha nem értünk egyet, akkor szópárbajt folytatunk, de ez nem megy át sértegetésbe, sem tányércsapkodásba.

2013. jún. 4. 14:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Soha életemben nem emeltem még fel a hangom, és ez nem csak a párkapcsolatomra jellemző. A párom se kiabált még velem az együtt töltött 5 évünk alatt. Vannak nézeteltéréseink, de meg tudjuk beszélni kultúráltan, ordibálás és csapkodás nélkül. Nem tudnék olyan emberrel élni, aki kiabálással és veréssel akarna lerendezni mindent. Az ilyen szerintem nem is normális ember. Valamilyen problémája van, egészségesnek nem mondanám az ilyen viselkedést. Ja, és tányért se törtem még soha, pláne nem direkt (poharat már igen, kicsúszott a kezemből... :).
2013. jún. 4. 15:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi szoktunk kiabálni egymással. Sokszor vannak nézeteltéréseink, van, hogy hamar megbeszéljük a dolgokat és van, hogy kiabálunk. Sajnos mindketten elég feszültek vagyunk, ráadásul akaratosak is, könnyen keveredünk konfliktusba. A nagyobb baj az, hogy én hamar megnyugszom, a férjem viszont képes egész nap rágódni, olyankor békén kell hagyni. Tettlegesség, tányérdobálás nincs, néha egy kis ajtócsapkodás. :-)
2013. jún. 4. 23:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem igazán intelligencia, mint inkább vérmérséklet kérdése. Utolsó vagyok.
2013. jún. 4. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!