Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az hallottam, hogy egy egészsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hallottam, hogy egy egészséges házasságban a felek eleinte egymással szemben alszanak, majd áttérnek kiskifli-nagykifli pózba. Mi két év után is egymás karjaiban alszunk, ez mit jelent kapcsolati szempontból?

Figyelt kérdés
Van, aki szerint azt, hogy éretlenek vagyunk, ez igaz?
2013. jún. 11. 13:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Na még a végén az is meghatározza a kapcsolat minőségét és a felek jellemét, hogy hogyan alszanak el, holott lehet csak úgy a kényelmes, nem???
2013. jún. 11. 13:17
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

10-es: igen, te pedig bántalmazott nő vagy, jobb, ha tudod. :D Gondolom magyarázhattad a foltot utóbb... :D

Nekem egy régebbi pasim azt csinálta, hogy álmában kiszedte a párnát a saját feje alól és az arcomra szorította. Na az már félelmetes volt.

2013. jún. 11. 13:17
 13/35 Antimod ***** válasza:
100%
Ez szokás kérdése, semmi másé, egy kapcsolat mindig két emberen múlik, nem mások által meghatározott, íratlan/írott szabályokon.
2013. jún. 11. 13:19
 14/35 anonim ***** válasza:
84%

Mi 6 éve vagyunk együtt, van 2 gyerekünk, de mi 90%-ban úgy alszunk el, hogy én a férjem karjában vagyok.

Ja és nem nem én akarom egyedül, hanem a férjem, de van olyan is hogy már félig alszom és a férjem szól hogy bújak oda, ekkor nem lenne kedvem már mert szinte alszok, de megteszem.

Kiflizöset nem szeretjük, nagyon ritkán fekszünk úgy.

2013. jún. 11. 13:20
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
semmit nem jelent, mi mindig másképp alszunk és álmunkban annyit forgolódunk, hogy reggel teljesen más pózban ébredünk fel :D
2013. jún. 11. 13:24
 16/35 anonim ***** válasza:
86%
nagyanyáink külön ágyban aludtak,szerintem ez a legjobb
2013. jún. 11. 13:25
 17/35 anonim ***** válasza:
87%
szerintem ez azt jelenti hogy megcsal téged, és így próbálja leplezni!
2013. jún. 11. 13:31
 18/35 A kérdező kommentje:
Ez tényleg megeshet...
2013. jún. 11. 13:32
 19/35 anonim ***** válasza:
83%
Én eset mindenhogy szoktam aludni, a karjába is, kifliben is meg az ágyszélén is.
2013. jún. 11. 13:36
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

A férjemmel 7 és fél éve vagyunk együtt, 4 éve házasok. Az én kedvenc pózom, ha az ágy másik felében van és a fal felé fordul és nem felém, mert különben nem is tudnék aludni, úgy horkol!:)

Szóval az a lényeg, hogy mindenki úgy aludjon, hogy kényelmes legyen neki. Ez a párkapcsolati dologból hogyan fekszünk egymás mellett, meg egy hülyeség.

2013. jún. 11. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!