Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hallottam, hogy egy egészséges házasságban a felek eleinte egymással szemben alszanak, majd áttérnek kiskifli-nagykifli pózba. Mi két év után is egymás karjaiban alszunk, ez mit jelent kapcsolati szempontból?
10-es: igen, te pedig bántalmazott nő vagy, jobb, ha tudod. :D Gondolom magyarázhattad a foltot utóbb... :D
Nekem egy régebbi pasim azt csinálta, hogy álmában kiszedte a párnát a saját feje alól és az arcomra szorította. Na az már félelmetes volt.
Mi 6 éve vagyunk együtt, van 2 gyerekünk, de mi 90%-ban úgy alszunk el, hogy én a férjem karjában vagyok.
Ja és nem nem én akarom egyedül, hanem a férjem, de van olyan is hogy már félig alszom és a férjem szól hogy bújak oda, ekkor nem lenne kedvem már mert szinte alszok, de megteszem.
Kiflizöset nem szeretjük, nagyon ritkán fekszünk úgy.
A férjemmel 7 és fél éve vagyunk együtt, 4 éve házasok. Az én kedvenc pózom, ha az ágy másik felében van és a fal felé fordul és nem felém, mert különben nem is tudnék aludni, úgy horkol!:)
Szóval az a lényeg, hogy mindenki úgy aludjon, hogy kényelmes legyen neki. Ez a párkapcsolati dologból hogyan fekszünk egymás mellett, meg egy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!