Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hallottam, hogy egy egészséges házasságban a felek eleinte egymással szemben alszanak, majd áttérnek kiskifli-nagykifli pózba. Mi két év után is egymás karjaiban alszunk, ez mit jelent kapcsolati szempontból?
Jajj neeee, ilyen hülyeséget ne higyj el :)
Mi sosem aludtunk el úgy, hogy egymás felé fordultunk, kiflipózt ritkán alkalmazunk.
Akkor félnem kell, hogy ebből válás lesz?! :D
Jézus. Ez mekkora hülyeség. Mindenki máshogy alszik, és semmi köze nincs az alvási póznak az érettséghez vagy a romantikához. Pl. barátom és én egymásnak háttal fekve alszunk összekulcsolódás nélkül. Egyáltalán ahhoz is hozzá kellett szoknom, hogy egy ágyban alszom vkivel, mert nem nagyon tudtam addig elaludni olyan helyzetben... meg forgolódós is vagyok, kell egy pici tér :). De ez nem jelenti azt, hogy kevésbé szeretnénk egymást. Ugyanígy, nem vagytok éretlenek amiatt, hogy egymás karjaiban alszotok el, csak nektek így a kényelmes és a jó.
(sőt vannak olyan ismerőseim is, főleg idősebbek, akik külön ágyban vagy szobában alszanak, pl. horkolás miatt, de ők is szeretik egymást...)
Én az ágy bal oldalán, a bal oldalamon szeretek aludni, így az egymással szemben alvás külön ágyban lehetne csak megoldani, vagy megtanul levitálni.:D
A lényeg a lényeg, nem szabad messzemenő következtetéseket levonni az alvós pozitúrákból.
Igen, ez egy nagyon komoly probléma... Én ezen komolyan elgondolkodnék, hogy így érdemes-e ezt folytatni... :D
Szerintem ez azt jelenti, hogy megcsal vagy hogy már nem szeret...
Ez nálatok azt jelentheti csak, hogy te annyira értelmes vagy mint egy marék szárított lepke.
Ha a kérdésre akarok válaszolni, nem tudom mit jelent, de ha akarod megkérdezem a 9 éves unokahugom, ő olvassa az IM-et meg a Bravót, hátha benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!