Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a kérésem a férjem felé? Nálatok hányszor van egy héten főt kaja?
Még nem volt gyerekünk egy héten 2-3szor főztem,megfelelt igy ettünk száraz kaját.Amióta a lányunk eszik azóta minden nap friss főtétel várja itthon.Egyik nap ugyesett hogy nem volt időm főzni,mikor hazaért és látta hogy nincs főtétel nagyon megörült hogy végre száraz kaja az ebéd.Megmondtam neki hogy nem csinálunk ebből rendszert,hiába van herótja a főt kajától,példát kell mutatni a gyereknek és főt ételt enni.Náluk otthon szokás volt hogy a párom akkor is szárazat evett ha volt főt kaja,nekem ez nem tetszik igy megkértem hogy ezt tartsa tiszteletben.
Tudom hogy ő kicsit furcsa e téren,de nem szeretném hogy a lányom azt lássa hogy az a normális hogy egy héten 3-4szer szárazkaja a menü.
Jajj értsétek már meg, hogy "szárazat" a kutyák esznek... száraz tápot! Az emberek hideg vagy meleg ételt esznek.
Hidegtál... arra is azt mondjátok, hogy száraztál?
Mint ahogy te is látod, a kommentjeimben már hideg ételt irtam mert szólt valaki hogy nálatok igy hivják(nem vagyok magyarországi magyar és nálunk igy hivják)igyekszem helyesen használni a szavakat de mi itt egy csomó mindenre más kifejezést használunk.Részemről a téma lezárva.
Megoldjuk hogy mindenkinek jó legyen.Nem kell azt ennie amit nem akar,nincs rákényszeritve,de a közös ebédet ő erölteti,ez pedig azt jelenti hogy egyformát eszünk.
Nincs kidobva semmi,nem tonnákat főzök,kis adagokat.Kiskoromban rám kényszeritették azokat kajákat amiket gyűlöltem,én nem teszem ezt,igy mindenki szája ize szerint főzök.Hangsúlyozom,nincs az asztalon olyan étel amit a férjem nem szeret.
nálunk is száraznak hívják a "hideget"..
Bp
K.-E. megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!