Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek jogos a kérésem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a kérésem a férjem felé? Nálatok hányszor van egy héten főt kaja?

Figyelt kérdés

Még nem volt gyerekünk egy héten 2-3szor főztem,megfelelt igy ettünk száraz kaját.Amióta a lányunk eszik azóta minden nap friss főtétel várja itthon.Egyik nap ugyesett hogy nem volt időm főzni,mikor hazaért és látta hogy nincs főtétel nagyon megörült hogy végre száraz kaja az ebéd.Megmondtam neki hogy nem csinálunk ebből rendszert,hiába van herótja a főt kajától,példát kell mutatni a gyereknek és főt ételt enni.Náluk otthon szokás volt hogy a párom akkor is szárazat evett ha volt főt kaja,nekem ez nem tetszik igy megkértem hogy ezt tartsa tiszteletben.

Tudom hogy ő kicsit furcsa e téren,de nem szeretném hogy a lányom azt lássa hogy az a normális hogy egy héten 3-4szer szárazkaja a menü.

2013. jún. 5. 13:15
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

Amig nem éltünk együtt,addig én is csak heti 2-3 nap ettem főttet,lusta voltam magamra főzni.

Összeköltöztünk,onnantól minden nap van főtt kaja (nem főzök minden nap,legtöbbször 2 napra valót főzök),azt ebédeljük (melóhelyen együtt),este már csak hideg.

2013. jún. 5. 13:31
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
13:28 bocsi, lehet hogy csak én nem értem, de mi az hogy kistányérból eszel, és az a kompromisszum?
2013. jún. 5. 13:32
 13/44 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, pedig az emberek általában jobban szeretik a főtt ételt. Nem tudom, én nem erőltetném túlzottan rá, mért ne ehetné, amit szeret? Te sem hiszem, hogy örülnél annak ha megszabná mit egyél...
2013. jún. 5. 13:35
 14/44 A kérdező kommentje:

3 kor ér haza a munkából.Leülünk közösen és ebédelünk.Ilyenkor van főt étel.Sosincs olyan amit nem szeret,sokszor két három félét főzök hogy mindenki igénye ki legyen elégitve.Nem tartom normálisnak hogy egy héten csak 2-3 szor kerüljön meleg étel az asztalra,más volt mikor ketten voltunk és más most.

Valamennyit eszik ha utánna kivánja tőlem ehet bármit,csak ne az legyen hogy folyton hideg ételt enne.

2013. jún. 5. 13:35
 15/44 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy nem szereti az ebédet,azt mondja neki unalmas ennyi napon át főt kaját enni.Ebédel rendesen,de megkérdezte hogy mi lenne ha nem főznék ennyit,erre irányul a kérdés is,hogy azt kértem maradjon ez a rendszer igy ahogy van.
2013. jún. 5. 13:40
 16/44 A kérdező kommentje:

Ez érdekes, pedig az emberek általában jobban szeretik a főtt ételt.

Ezt én is igy tudtam,és nem is találkoztam még hozzá hasonló emberrel.

2013. jún. 5. 13:41
 17/44 anonim ***** válasza:
Kiegyensúlyozott kapcsolat titka = TOLERANCIA
2013. jún. 5. 13:43
 18/44 anonim ***** válasza:
88%

"Megmondtam neki hogy nem csinálunk ebből rendszert,hiába van herótja a főt kajától,példát kell mutatni a gyereknek és főt ételt enni."

Kell? Mert kulonben kiesel a ter-ido kontinuumbol, vagy miert KELL? Nem hiszem, hogy a fott kajan kellene porognod, amikor csak annyit akarsz elerni, hogy egyutt legyen es egyen a csalad. Ami rendben is van. De ha anyam ilyen csolatassal probalta volna rameroltetni a kajat - ha szeretem, ha nem - elgondolkodtam volna, hogyan is egyek peldaul egy tanyer salatat. A ferjedet meg nyomd el nyugodtan, persze, az mindig hasznos, csak ne lepodj meg, ha egyszer lelep massal. De ugyis csak a magadet mondod, szoval mindegy is :)

2013. jún. 5. 13:49
 19/44 anonim ***** válasza:
83%

"Ez érdekes, pedig az emberek általában jobban szeretik a főtt ételt.

Ezt én is igy tudtam,és nem is találkoztam még hozzá hasonló emberrel."

Nem sok emberrel talalkoztal akkor ugy unblock. Az emberek a valtozatossagot szeretik, nem a fott etelt.

2013. jún. 5. 13:53
 20/44 anonim ***** válasza:
67%

A nyers zöldség és gyümölcs is nagyon egészséges, a felvágottak, virslik már nem annyira.

Nálunk szinte minden nap van főtt étel, igen ritka az, ha nincsen. De gyakran van nagyon egyszerű, sima rizs (10 perc) meg natúr csirkemell (15 perc). + saláta, az meg közben megvan. Szerintem a férjem ki is borulna, ha nem lenne nálunk ennyiszer főtt étel, de mindenki más.

2013. jún. 5. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!