Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségemnek ezt valóban így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemnek ezt valóban így kellett lereagálnia?

Figyelt kérdés
Szitu röviden: munkahelyet váltok, állami vállalattól irány a versenyszféra egy nagy amerikai multicéghez. Nagyjából álmaim munkahelye, ahol azt csinálhatom amit szeretek, szép környezetben és (magyar viszonylatban) mesés pénzért. A jövő hét utáni héten kezdek, a jövő hét végén azonban csapatépítő tréning lesz egy szállodában, kétnapos, egy éjszakát ottalvós. A feleségem ezzel nagyon nehezen tud megbarátkozni, mert szerinte piálás és szexorgia lesz a program. Szerintem meg nem, és nem szeretném kihagyni, mert jó lehetőség lenne megismerkedni a kollégákkal, akikkel majd együtt kell dolgozzak. Hiába mondom neki, hogy ne gondoljon ilyen hülyeségekre, nem tudja kiverni a fejéből, ezen hisztizik már napok óta és lassan elveszi a kedvem az egésztől. Tudni kell, hogy soha nem csaltam meg és még okot sem adtam a féltékenykedésre, ezért ez nagyon kiborított. Miért nem tud megbízni bennem? Ráadásul nem is vagyok olyan pasas, akire nagyon buknának a nők, olyan átlagos vagy átlag alatti. Én 32 vagyok, asszonyka 33. Ja igen, és az is nagyon rosszul esett, hogy nem örült, nem gratulált az új álláshoz, pedig ő is egyetértett azzal, hogy pályázzak, ha tudok, csak szerintem nem gondolta, hogy sikerülni is fog! Gondolom zavarja, hogy ő csak 88 ezer forintot keres, én meg a többszörösét fogom (illetve már most is), de szerintem ez így van rendjén, a férfi vigye haza a pénz javát. Miért nem lehet együtt örülni a másikkal, miért kell elvenni a párunk örömét?
2013. jún. 3. 08:56
1 2 3 4 5 6
 51/55 Kései Sirató ***** válasza:
Jól tetted, hogy elköltöztél! Gratulálok az új munkádhoz! Remélem, a továbbiakban nem fogtok összefutni, inkább kerüld el jó messziről.. Kívánok neked egy boldog új párkapcsolatot szeretettel!
2014. febr. 6. 13:58
 52/55 anonim ***** válasza:

Ilyenkor menetrend szerint a következő lépcső az, hogy majd feleséged elkezd fenyegetőzni, hogy magában kárt tesz. Ha ettől nem gyengülsz el, akkor beszed egy kis gyógyszert, hogy bevigyék pszichiátriára, alapozva arra, hogy oda tuti bemész hozzá.

Nem irigyellek...

#19,#42

36F

2014. febr. 6. 14:10
 53/55 anonim ***** válasza:

Most találtam meg a történetedet, hát döbbenet. Remélem, rendben vagy azóta, - és bocs, hogy ezt írom, de azt is remélem, hogy nem a feleségeddel, és nem is sikerült kárt tennie benned.

A munkát nem sikerülne visszaszerezni a multicégnél?

2014. aug. 27. 20:14
 54/55 anonim ***** válasza:
Végig olvastam az egészet. Döbbenetes.. Remélem, jól vagy!
2014. aug. 31. 22:04
 55/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jól vagyok, azóta összejöttem egy kedves és nem mellékesen nagyon szép nővel, sokat segített átvészelni lelkileg a dolgokat és visszaszerezni az önbecsülésem. Válás megvolt, a lakás eladása az utolsó fázisban van. Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy újrakezdett élet...
2014. okt. 7. 05:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!