Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségemnek ezt valóban így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemnek ezt valóban így kellett lereagálnia?

Figyelt kérdés
Szitu röviden: munkahelyet váltok, állami vállalattól irány a versenyszféra egy nagy amerikai multicéghez. Nagyjából álmaim munkahelye, ahol azt csinálhatom amit szeretek, szép környezetben és (magyar viszonylatban) mesés pénzért. A jövő hét utáni héten kezdek, a jövő hét végén azonban csapatépítő tréning lesz egy szállodában, kétnapos, egy éjszakát ottalvós. A feleségem ezzel nagyon nehezen tud megbarátkozni, mert szerinte piálás és szexorgia lesz a program. Szerintem meg nem, és nem szeretném kihagyni, mert jó lehetőség lenne megismerkedni a kollégákkal, akikkel majd együtt kell dolgozzak. Hiába mondom neki, hogy ne gondoljon ilyen hülyeségekre, nem tudja kiverni a fejéből, ezen hisztizik már napok óta és lassan elveszi a kedvem az egésztől. Tudni kell, hogy soha nem csaltam meg és még okot sem adtam a féltékenykedésre, ezért ez nagyon kiborított. Miért nem tud megbízni bennem? Ráadásul nem is vagyok olyan pasas, akire nagyon buknának a nők, olyan átlagos vagy átlag alatti. Én 32 vagyok, asszonyka 33. Ja igen, és az is nagyon rosszul esett, hogy nem örült, nem gratulált az új álláshoz, pedig ő is egyetértett azzal, hogy pályázzak, ha tudok, csak szerintem nem gondolta, hogy sikerülni is fog! Gondolom zavarja, hogy ő csak 88 ezer forintot keres, én meg a többszörösét fogom (illetve már most is), de szerintem ez így van rendjén, a férfi vigye haza a pénz javát. Miért nem lehet együtt örülni a másikkal, miért kell elvenni a párunk örömét?
2013. jún. 3. 08:56
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
78%

Na a sok állszent, majd biztos a világ legrendesebb nõjekènt fogja bemutatni, mikor már tiszta ideg a libás hisztikèrt.

Ha tovább hisztizik akkor mond meg neki, hogy ha tetszik ha nem elmèsz, ez hozzátartozik a munkához, milyen vèlemènnyel lesznek rólad ha mèg a kollègáidra sem vagy kìvàncsi ,akikkel együtt fogsz dolgozni. Ha nem tetszik neki akkor el lehet válni, kinek kell egy rinyagèp nornális nõ helyett, ráadásul örülhet ,az ilyenek ùgyis szeretik szórni a pènzt, most legalább lesz mibõl, ha meg az zavarja hogy kevesebbet keres akkor mozdìtsa meg magát aztán lèpjen tovább. Lehetetlen nincs csak tehetetlen.

2013. jún. 3. 09:35
 12/55 anonim ***** válasza:
81%

Gratulálok az új munkádhoz!! :)

Bármi hiszti van, ki ne hagyj egy ilyen lehetőséget! Mondd el a feleségednek, hogy mi történik egy ilyen tréningen, és ha folytatja akkor kérdezd meg tőle kerek perec, hogy mi zavarja ennyire?! Hiszen sose adtál okot a féltékenységre, és rosszul esik, hogy nem is örül vele együtt, nem érted az okát.

Erre valamit muszáj válaszolnia, azonkívül, hogy csak.

22N

2013. jún. 3. 09:42
 13/55 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt mostanáig, és azoknak is, akik esetleg még ezután szeretnének.

Pár dolog. Van egy hülye stílusom, ez tény, elnézést, akinek szúrta a szemét, de nem a párom ostorozásán lett volna a hangsúly, hanem azon, hogy nem értem a bizalmatlanságát, felháborodását. És igen, ha valamit ki lehetett hallani, az az én megbántottságom hangja.

Kicsit rákerestem ezen az oldalon is a csapatépítő tréningekre, és hát bizony volt ott a válaszok között, aki azt írta, hogy a buli-pia-szex vonalon mozog a dolog. Tehát lehet azért alapja az aggodalmának, csak én nem vagyok ivós fajta, sem az, aki folyton a csajok után jár, a lehetőséget keresve. Nem volt "botlásom" soha.

Valaki írta a gyereket, nem, még nincs gyerek, szeretnénk majd. Talán nagyobb biztonságban érezné magát, ha lenne. Persze lehet, hogy akkor az lenne a baj, hogy én elmegyek "szórakozni", neki meg ottmaradnak a feladatok.

Mégegyszer köszönöm aki leírta a véleményét, szerintem sokat ehhez már nem lehet hozzátenni, amit nem fogok megérteni - és ezt neki is elmondtam - hogy ezt az egész váltást, meg az ezzel együttjáró hercehurcát azért csinálom, hogy kettőnknek jobb életünk legyen, lehessen autónk meg ilyesmi, és nincs értékelve egy cseppet sem (vagy majd pár hét, hónap múlva, ha letisztul ez az egész).

2013. jún. 3. 09:46
 14/55 anonim ***** válasza:
43%

"Gondolom zavarja, hogy ő csak 88 ezer forintot keres, én meg a többszörösét fogom (illetve már most is)"

És ezt te honnan veszed, hogy ez zavarja? Mondta?

Vagy már eleve úgy viselkedsz mióta megkaptad az új állást, hogy na te most már sokszorosát keresed az ő fizetésének, ergo te vagy a főnök, és érezteted is vele?

Az asszonyoddal is gond lehet, ha úgy állt hozzá, hogy nem gondolta, hogy sikerül elnyerned az állást!

A probléma gyökere mélyebb! Tessék leülni és megbeszélni!

2013. jún. 3. 09:47
 15/55 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem egyszerűen csak irigykedik, és mivel ezzel ő maga sincs tisztában, így próbálja meg feldolgozni az egészet.

Tehát a féltékenysége elsősorban szakmai, és nem házastársi.

Gondolom, ő is szívesen találna egy olyan munkahelyet, amit szeret, jól fizet, és még csapatépítő programra is elmehetne...

Mit mondjak? Én is irigyellek érte, meg gratulálok is.

:)

Neked ez fontos, főleg szakmai szempontból. Érti ő is, csak most hisztizik. Ettől függetlenül menj el nyugodtan.

Ha lehet, fényképezz, mutasd meg neki a képeket, ha ott vagy, hívd fel, stb.

Vesd fel, hogy reméled, lesznek még közös szabad programok (munka utáni klubbolás, pizzázás) és őt is szeretnéd bemutatni. De te eldicsekedni szeretnél a kis feleségeddel, szóval remélhetőleg ott nem fog ilyen hisztit lerendezni, mert ez mások előtt kellemetlen.

Talán ez helyre rázza a meszet az agyában.

2013. jún. 3. 10:07
 16/55 anonim ***** válasza:
84%
mondd a feleségednek, hogy IDEJE FELNŐNIE! Ez több, mint gyerekes. Butuska is kissé. Ha nincs gyereketek, akkor sok probléma előtt álltok amikor majd lesz ilyen ostobenkó hozzáállással, mint ami a nejednek van.
2013. jún. 3. 10:08
 17/55 anonim ***** válasza:
81%

Sok sikert az új álláshoz!:)

Ha ok nélkül nem bízik benned a párod, és nem örül a sikereidnek, akkor saját magával van problémája /pl. alacsony önértékelés/, amit nem fogsz tudni helyre tenni most így hirtelen. Neki kellene ezt helyre tenni, de beszélgess vele erről. Viszont rajtad csattan az ostor, amit azért szeretnél elkerülni, ez érthető. Mindenképp menj el a tréningre, ne engedj ebből, mert akkor egyre sűrűbbek lesznek ezek a hisztik. Ezt játszmának hívják, ami a ti esetetekben arról szólna, hogy a feleséged kihisztizné, hogy őt válaszd a munka helyett, amitől ő fontosnak érezhetné magát, tehát te pótolnád neki azt az érzést, amit nélküled is éreznie kellene. Hú, nem tudtam jobban leírni, remélem, érted:) Szóval most annyit tehetsz, hogy elmondod neki, hogy ez most fontos, hogy elmenj, a jövőtök miatt, de ha hiányzol neki, bármikor, a nap bármely szakában, még éjszaka is felhívhat téged, sőt örülnél neki. Ha fejlett az érzelmi intelligenciája, nem fog folyton hívogatni, de mégis megnyugtatja az a tudat, hogy megtehetné. A másik, hogy tereld el erről a helyzetről a figyelmét. Kérd meg például, hogy amíg nem vagy otthon, tegye meg, hogy kiválasztja, hová mehetnétek el együtt nyaralni, vagy vegye meg addig az új tapétát az előszobába, vagy valami hasonlót.

2013. jún. 3. 10:09
 18/55 anonim ***** válasza:
32%
Hagyd el, válassz olyan nőt, aki meg is becsül.
2013. jún. 3. 10:10
 19/55 anonim ***** válasza:
94%

Feleségednek lehet egy kis kisebbrendűség érzése amiatt, hogy nálad lényegesen kevesebbet keres. Most hogy még jobban fizető állásod lett, még jobban érezheti azt hogy ő nincs a te szinteden. Gondolom nála iskolázottabb is vagy.

Egyébként céges bulikon tényleg sok a piálás, a 30-40 körüli szingli karrierista nőknek a szexuálist illetően tényleg nincs sok gátlásuk, főleg ha egy kicsit isznak.

Mondjuk ekkor is azért válogatnak.

Azért arra figyelj, hogy ne igyál be, ami természetes egy csapathoz már több éve tartozó kollégától, azt azért neked még nem illik.

36F

2013. jún. 3. 10:17
 20/55 anonim ***** válasza:
63%

Azok, akik azt javasolták, hogy váljon el, szégyelljék magukat! Az ilyen embereknek soha nem lesz egészséges kapcsolatuk, ha bármi probléma van lelépni?? Ennyit ér nektek a szerelmetek??

Ha valami gond van, le kell ülni és őszintén,nyíltan megbeszélni! Lehet kultúráltan is beszélgetni, nem csak veszekedve. Kérdd meg, h hallgasson végig, mondd el h neked ez mennyire fontos, és ezt kettőtökért teszed, a közös jövőtökért, és h fáj h nem bízik benned, és nem támogat.

2013. jún. 3. 10:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!