Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségemnek ezt valóban így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemnek ezt valóban így kellett lereagálnia?

Figyelt kérdés
Szitu röviden: munkahelyet váltok, állami vállalattól irány a versenyszféra egy nagy amerikai multicéghez. Nagyjából álmaim munkahelye, ahol azt csinálhatom amit szeretek, szép környezetben és (magyar viszonylatban) mesés pénzért. A jövő hét utáni héten kezdek, a jövő hét végén azonban csapatépítő tréning lesz egy szállodában, kétnapos, egy éjszakát ottalvós. A feleségem ezzel nagyon nehezen tud megbarátkozni, mert szerinte piálás és szexorgia lesz a program. Szerintem meg nem, és nem szeretném kihagyni, mert jó lehetőség lenne megismerkedni a kollégákkal, akikkel majd együtt kell dolgozzak. Hiába mondom neki, hogy ne gondoljon ilyen hülyeségekre, nem tudja kiverni a fejéből, ezen hisztizik már napok óta és lassan elveszi a kedvem az egésztől. Tudni kell, hogy soha nem csaltam meg és még okot sem adtam a féltékenykedésre, ezért ez nagyon kiborított. Miért nem tud megbízni bennem? Ráadásul nem is vagyok olyan pasas, akire nagyon buknának a nők, olyan átlagos vagy átlag alatti. Én 32 vagyok, asszonyka 33. Ja igen, és az is nagyon rosszul esett, hogy nem örült, nem gratulált az új álláshoz, pedig ő is egyetértett azzal, hogy pályázzak, ha tudok, csak szerintem nem gondolta, hogy sikerülni is fog! Gondolom zavarja, hogy ő csak 88 ezer forintot keres, én meg a többszörösét fogom (illetve már most is), de szerintem ez így van rendjén, a férfi vigye haza a pénz javát. Miért nem lehet együtt örülni a másikkal, miért kell elvenni a párunk örömét?
2013. jún. 3. 08:56
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
87%
Isten hozott a klubban, nálunk a nejem ilyen dolgai a válásig vezettek.
2013. jún. 3. 08:59
 2/55 anonim ***** válasza:
21%
Abból, amilyen hidegen és gunyorosan írsz asszonykáról, úgy látom, nem sok érzésed van felé. Nyilván így is viselkedsz vele, ezért feltételezi, hogy megcsalod a 2 nap alatt.
2013. jún. 3. 09:00
 3/55 anonim ***** válasza:
14%
Bizony. Nálatok biztos nincs minden reggel. Én nem tudnák ilyen stilusban irni a feleségemről. Az se jutna eszembe,hogy itt beszéljem ki, Jobb lesz ha szikatasz vele és keresel olyat akibe szerelmes is vagy.
2013. jún. 3. 09:04
 4/55 anonim ***** válasza:
92%

Grat az új munkalehetőségedhez! Örülök az örömödnek ,csak úgy,így ismeretlenül is, mert szoktam örülni, ha másnak jó. Nekem ez a jó.

izé..jut eszembe...megkérdeznéd, a feleség saját tapasztalataiból vette ezt a" piálás és szexorgia lesz a program " vizualizációt?

2013. jún. 3. 09:06
 5/55 anonim ***** válasza:
88%

Ő sosem volt ilyen csapatépítőn? Ha nem, mond el neki hogy ez miről szól, ne csak annyit hogy "nyugi, nem fogunk piálni meg szeelni". De ne hagy ki, ez tényleg fontos, főleg ha most fogsz kezdeni!

Még annyit tehetsz, hogy elmondod hogy te úgy gondolod hogy a férfi feladata a család eltartása, nem zavar hogy ő a te pénzedet költi, ez mind a kettőtök számára jó dolog.

Azt is mond meg, hogy rosszul esik hogy nem támogat. Én mindig büszke vagyok a férjemre, ha szakmai sikereket ér el.

Nálunk is úgy van, hogy a férjem többszörösét keresi az én fizumnak. Eleinte engem is zavart, nem akartam hogy azt érezze, nem vagyok vele egyenrangú, nem tudtam hogy ugyanúgy gondolkozunk-e. Meg kell beszélni.

Ezúton is gratulálok az új munkádhoz, sok sikert! :-)

2013. jún. 3. 09:07
 6/55 anonim ***** válasza:
27%

Öööö... egyébként sem tűnik valami stabilnak és kiegyensúlyozottnak a házasságod, ha így beszélsz a feleségedről. És a saját önértékeléseddel is gondok lehetnek.

Biztos, hogy veled együtt kellene örülnie és támogatnia kellene, de ezt tuti nem így fogod elérni...

2013. jún. 3. 09:08
 7/55 anonim ***** válasza:
30%
Hány gyereketek van?
2013. jún. 3. 09:10
 8/55 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem egyáltalán nem így kellett volna reagálnia. Igen, illett volna gratulálnia, veled örülnie. A bizalom valamiért nincs meg a részéről, és furcsa, hogy egy kétnapos munkahelyi programról neki szexorgia jut az eszébe.

Szoktatok ti beszélgetni egymással, vannak közös programok, vagy csak éldegéltek egymás mellett (de nem együtt)?

Olyan, mintha irigy lenne rád. Szerintem az irigység egy szeretetteljes normális kapcsolatba nem fér bele. Nehogy az legyen, hogy téged akar lehúzni, hogy ő jobbnak érezze magát! /na ezért hogy le leszek pontozva.../

2013. jún. 3. 09:10
 9/55 anonim ***** válasza:
94%

Fogalmam sincs, miről beszélnek azok, akik a stílust emlegetik. Semmi bántó, lekicsinylő, hideg hozzáállást nem sikerült felfedeznem a kérdező leírásában, ő csak konkrétan leírja a problémát s nem a feleséghez fűződő viszonyának hőfokát ecseteli, nem értem, mi ezzel a baj. (Lehet, hogy bajok vannak a házassággal, de ez nem derült ki a fentiekből, bár a gyk-n sokszor előszeretettel feltételezgetnek.)

Persze a feleséget még kevésbé értem... Én örülnék a sikernek, most az a gond, hogy eszébe juttatja, hogy neki nincs akkora? No mindegy. A csapatépítés pedig véletlenül sem piálásról és szexről szól, s nem tudja, hogy ha a férj meg akarná csalni, akkor bármikor megtehetné, s az ilyen illogikus hisztizős viselkedéssel csak rosszat tesz?

Részvétem. Valahogy meg kéne vele beszélni a dolgot, hátha lehet rá hatni, de nyilván már volt próbálkozás e téren. Nehéz ügy, a normális kommunikációhoz két ember kell.

2013. jún. 3. 09:28
 10/55 anonim ***** válasza:
93%

Nézd, én nő vagyok, de nőként mondom azt, hogy ha a férjem egy sokkal jobban kereső állást kapna, összetenném a két kezemet, hogy jaj, de jó! Mint ahogyan ugyanez lenne fordítva is.

A másik meg, hogy én is teljes mértékben megbízom a férjemben, mert ő sem adott soha okot a féltékenységre és tisztában vagyok vele, hogy vannak valóban cégeknél ilyen tréningek. És úgy gondolom, ha szexre vágyik valaki mással, nem a párjával, akkor ahhoz nem kell csapatépítő tréning, hanem megteszi máshol, máskor. Ennyit a bizalomról amúgy a feleséged részéről.

És elhiszem, hogy rosszul esik, hogy nem örül a te örömödnek és nem bízik benned. Kinek nem esne rosszul?

És valóban el lehet gondolkozni, hogy tényleg mi zavarja a kérdező párját? Az, hogy jóval több pénzt fog hazahozni a férje? Ki ne örülne havi szinten több bevételnek?

Vagy 2 napot el kell mennie munkaügyben? És akinek a párja hetelni jár? Vagy több hetet éves szinten külföldön van? Akkor mindegyik félrelép? Ugyan már!

2013. jún. 3. 09:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!