Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemnek ezt valóban így kellett lereagálnia?
Betegesen féltékeny, kisajátító, zsarnok, labilis, agresszív.
Nem kellett volna otthagynod a munkád és ki kellett volna raknod. Akár a feleséged, akár nem. Én a helyedben megszabadulnék tőle, amilyen gyorsan csak lehet. És hidd el gyorsan nem fogsz tudni...
És megpróbálnék visszakerülni a céghez, elmesélve az egész történetet, hogy értsék meg a felmondásod okát.
Kedves Kérdező!
Elolvastam az új hozzászólásaidat. Szerintem az a fő gondja feleségednek, amit egy másik hozzászóló is már írt, hogy nem képes neked gyermeket szülni, és ezért fél hogy otthagyod mert másban is sokkal versenyképesebb vagy nála (iskolázottabb, jobban kereső, 1 évvel fiatalabb...)
Kezdjétek a gyermek téma megbeszélésével. Feloldhatatlan ellentétek esetén jobb a válás, még ha a feleséged ebbe tönkre is megy, mint az ha te is tönkre tennéd magad.
Néha keménynek kell lennünk. Unokatesóm akkor rakta ki a menyasszonyát, mikor házasság előtti közös elhatározásból végzett részletes egészségügyi vizsgálaton kiderült, hogy a csajnak nem lehet gyereke, szemébe mondta a csajnak, hogy innentől kezdve hosszú távon nem tudok tervezni veled, annál meg többre értékeli, hogy csak pótléknak átmeneti időszakra még használja.
"Szerintem az a fő gondja feleségednek, amit egy másik hozzászóló is már írt, hogy nem képes neked gyermeket szülni, és ezért fél hogy otthagyod mert másban is sokkal versenyképesebb vagy nála (iskolázottabb, jobban kereső, 1 évvel fiatalabb...)"
Ez tényleg így van, mármint a szüléssel valóban gondok vannak az ő részéről, de csak a cukrát kellene rendbe tenni, és megoldódna valószínűleg. Mindenesetre amit én akkor sem fogok megérteni, ha egymillió évig élek is, hogy ha én valakit meg akarok tartani, akkor igyekszem a legjobb formámat hozni, kedvesnek lenni, mindent megtenni érte (vagy kettőnkért, ahogy nézzük). Ezzel szemben amit ő csinál az ennek pontosan az ellenkezője, és nem érti meg, hogy a hatása is az ellenkezője lesz. Ez ilyen női logika dolog lehet. Megpróbáltam neki elmagyarázni, hogy képzelje el a szitut, hogy egy megafonon (hangosbeszélő) át üvölti az egyik ember a másik fülébe, hogy "SZERESS, VAGY NAGYON MEGBÁNOD!!!", és közben üti-veri, akkor annak milyen hatása lesz szerinte? Nem esett le neki.
Köszönöm a válaszokat, megpróbáljuk rendbe hozni a dolgokat, illetve hát rajtam eddig sem múlott, ezután sem fog, csak olyan sok sebet kaptam, hogy félek, tényleg nem tudok már úgy küzdeni a kapcsolatunkért.
Most ő tart el téged? Miért nem jó neki, ha dolgozol? Milliomos?
Mindenesetre hibát követsz el, ha ezek után vele maradsz.
"Most ő tart el téged? Miért nem jó neki, ha dolgozol? Milliomos?"
Szia! Valahol írtam, hogy elhelyezkedtem azóta, október óta dolgozom ismét.
Kés??? Odáig hogy tudott fajulni? (Már ha nem indiszkrét, de ez úgyis egy névtelen oldal..)
Most olvastam el a sztorit, sajnálom hogy ez lett belőle :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!