Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért mondják mindig a barátnőjükre/feleségükre, hogy hisztiznek?
Legtöbb esetben helytálló a megállapítás, max az adott helyzetben a nő nem érzi jogosnak.
Én nem vagyok hisztis típus, mégis megesik, hogy hisztizem, amit utólag be is látok.
Egy barátnő meg feleség nem említhető egy lapon, a barátnőt illik kivágni az erkélyre ilyenkor, a feleségnek meg biztos nyomós oka van rá.
Anyámból kiindulva Apámat meg fenyegette ha megveri venni a nagymotort beadja a válópert, Apu kirögögte még azon héten visítva jött az utcába és dudált, kinézett az ablakon rendesen falfehér lett így tett: Ez tiszta idióta
Persze nem vált el tőle, de még mai napig nem kap enni :D Ez volt Április elején
23/F
bocsi
meg meri venni*
senkit nem vert meg, csak el írtam :D
Szerintem is nagyon sok hisztis nő van, néha fogom is a fejem, hogy ki bírja őket elviselni? Én személy szerint azt utálom, ha valaki lépten-nyomon panaszkodik, kritizál, kesereg, legyen az férfi vagy nő. Az előző barátom nagyon ilyen volt, rossz volt nézni is, ahogy viselkedik.
Amúgy ismer valaki olyan nőt, aki hisztis-típusnak vallja magát?: )
26/n
Tényleg sok nő rettenetesen hisztis tud lenni. Bevallom, néha még rajtam is előjön.
"Sokan csak figyelmet szeretnének a párjuktól, de ezt nem kapják meg" Ha valaki úgy érzi, hogy nem kap elég figyelmet a párjától, akkor inkább le kellene ülni és elmondani a problémánkat, nem hisztizni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!