Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért mondják mindig a barátnőjükre/feleségükre, hogy hisztiznek?
Tudni kell bánni a nőkkel. A legtöbbször beválik, ha jól megdöngetem, néha egy kis ajándék, vagy engedek neki valamiben és dorombol, mint a macska.
Egy haverom panaszkodik, mindig, hogy állandóan húzza az húzza, nyaggatja a felesége, régi sérelmeket dobál fel neki újból és elégedetlenkedik. Ő valahogy nem bír vele. Néha adok neki tanácsot akkor elvannak egy darabig.
Nekem a párom hisztis, pedig én vagyok a nő. Egyébként baromi vicces, mert nála a hiszti mindig azzal indul, hogy "már megint hisztizel". Ezt így közli velem. Eleinte néztem nagy szemekkel, hogy mivan? aztán rájöttem, hogy legjobb védekezés a támadás alapon csinálja.
Szerintem amúgy legalább annyi hisztis pasi van, mint nő.
12 ...
13 Üdv a klubban. Szinte ugyanez van.
17 "Vannak hisztis nők, és olyanok is, akiknek egyszerűen rosszul esik vmi, és mernek szólni... és vannak olyan férfiak, akik mind a két esetet elkönyvelik hisztinek, mert utóbbi esetben is könnyebb ráfogni, hogy hisztizik, mint belegondolni, hogy ők mit csinálhatnak rosszul (pl. elhanyagolják a feleségüket, és azért mer szólni a nő, hogy ez neki nem tetszik)"
Ennyi az igazság, örülök, hogy valaki átlátja. Persze vannak hisztis nők, meg hisztis pasik is, de ha így nézzük, akkor teljesen más. Azért egy romantikus sorozatért sipákolni, vagy bajlódni egy régóta tartó problémával, amit a másik nem ismer be, nem ugyanaz...
utálom a hisztit, játszmázás az egész. vagy megmondja, h mi a baja, vagy puffogjon magában.
értelmes felnőtt ember legyen képes verbálisan kifejezni magát. ha nem megy, akkor így járt.
nem csak párkapcsolatban van jelen az ilyesmi, hanem a család más relációiban is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!