Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet feldolgozni 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni 21 év után az elhidegülést?

Figyelt kérdés

A férjem azt mondta, talán már csak megszokásból van velem. Egy éve nem feküdtünk le egymással, de már előtte is elkezdett nagyon (3-4 havonta egy alkalom, de az sem szex, csak kézzel kielégítés) lecsökenni. Szóval igazi szex végülis több éve nem volt már. Vagy max évi egyszer. :( Én próbálkoztam, simogattam filmezés közben, hozzá értem ott is...megcsókoltam a nyakát stb, de sosem reagált.

Nagyon magam alatt vagyok, felmerült a válás. Egész nap csak sírtam, valahol tudtam, hogy már nem érdeklem mint nő, Nyilván látom hogy kerül, csak mégis azt hittem, szoros a kapocs köztünk ennyi év után. :(

Én még mindig nagyon szeretem, nem tudom mit tegyek. :(

tegnap 19:13
 1/10 A kérdező kommentje:
De megalázva is érzem magam, ami miatt dühös vagyok, mert mindig én próbáltam szexet kezdeményezni, és nő létemre ezt nagyon megalázónak érzem, hogy ennyire nyomulok egy férfira, aki nem viszonozza ezt, és csak vágy marad mindig. :(
tegnap 19:22
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

Impotens csak. Nem értem ezt minek veszed magadra.

Nem te vagy a sz.r, hanem ő nem tud már d.gni.

tegnap 19:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom a helyzetedet. Én még csak 30 vagyok es messze nincs mogottem ilyen hosszu kapcsolat, így nem tudok segíteni.

Esetleg probaltal rakerdezni, hogy miért nem fogadja el a kozeledesedet? Vagy esetleg olyan romantikus vigjatekos filmet nezni, amit régen néztetek, popcorn, oldott estét teremteni?

Illetve a válás témához ha leülnétek és elmondanád, hogy Te úgy érzed még mindíg szoros a kapocs köztetek, es vele szeretnél megöregedni? Vagy ilyen beszélgetések már lezajlottak?

tegnap 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igazából az első mondatod válasz mindenre: "A férjem azt mondta, talán már csak megszokásból van velem."

Ezen túlmenően kár rágódni ezen :(

Végülis kimondta, hogy mi a helyzet. Úgy érzem, és a leírásod is ezt igazolja, hogy már csak Te tartod, tartanád fontosnak a kapcsolatotok helyreállítását. De ehhez két ember kell(ene) :(

Nyilván hülye kérdés, mert akkor nem írtad volna ki a kérdést: szoktatok randizni, együtt, kettesben elutazni ide-oda? Romantikus programokat csinálni?

Lassan mi is 20 éve vagyunk házasok, ilyen hosszú házasságban vannak hullámvölgyek, elképesztő mélypontokkal, de egyrészt, a szex akkor sem tűnt el teljesen nálunk (le sem csökkent ennyire), illetve folyamatosan dolgoztunk, dolgozunk azon, hogy felpezsdüljön. Nálunk is a feleségem a kezdeményezőbb, ez mindig is így volt, ezzel nálunk nem is volt sosem gond, a feleségem ilyen, irányító típus, ebben is. Én ezt kimondottan szeretem is. De nekem elég annyi, ha picit hozzámér... mi rendszeresen randizunk, elutazunk kettesben, mint a kapcsolatunk elején és még mindig tudunk olyan programokat kitalálni, amikor úgy viselkedünk, mint két kamasz. Pedig hidd el, nálunk is voltak valóban embert próbáló időszakok ilyen-olyan okok miatt.

A férjed teljesen elhidegült valóban, ez vitán felüli.

"... hozzá értem ott is...megcsókoltam a nyakát stb, de sosem reagált."

Ha erre semmi reakció, viszonzás, akkor sajnos ki kell mondani: nála valami baj van, vagy nem akar téged. Tudom, ez rettentően rossz érzés lehet.

Fogalmam sincs, hogy mit tanácsoljak vagy javasoljak.

tegnap 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Ennél már csak az durvább, amikor azt hiszed impotens lett, aztán kiderül vígan megcsal mással. Ha ő ezt nem tette meg, nem alázott meg, hidd el nekem.

Vedd tudomásul a helyzetet és engedd el.

tegnap 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
36%

Ha van gyerek menjetek el egy jó párteraphoz hátha meg tud még valamit menteni a házasságotokból. Ha nincs akkor meg adjátok be a válópert.

Egy házasság elhidegülése sosem 1-2 hét alatt történik, nálatok is sok-sok év alatt jutottatok idáig.

tegnap 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
Ezen a ponton már nem hiszem, hogy bármi tud segíteni. Hamarabb kellett volna női praktikákat bedobni és őszintén megbeszélni, hogy miért nem akar szexelni.
tegnap 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Mi is efelé tartunk. Már hosszú ideje. Elfáradtam. Belefáradtam, hogy egyedül tartom életben ezt a házassàgot. Nálunk még van szex, de mindig én kezdeményezek. Ölelés, csók teljesen felejtős. Ha teheti, nemhogy egy szobában, de azonos emeleten se tartózkodik velem. Éveken át én szaladgáltam utána. Megbeszélni természetesen lehetetlen. Nem tudja megmondani miért ilyen távolságtartó. Neki is van igénye a testi kontaktusra, de ő nem tudja kimutatni. (Érdekes, az első 2 évben ki tudta mutatni) Mostanra elég lett. Én úgy döntöttem, hogy mostmàr letojom. Magamra koncentrálok, vállalkozást építek. Persze fáj, meg nagyon örülnék, ha mégis sikerülne visszahozni a szenvedélyt, de most nem erre figyelek.

Valami hasonlót megpróbálhatsz te is. Most még ne bajlódj a válással, van elég bajod anélkül is. Kicsit építsd fel magad, aztán ha elég erősnek érzed magad, hivatalossá lehet tenni a házasság végét.

tegnap 22:19
 9/10 anonim ***** válasza:

#6-os ekkora idióta egy tanácsot😂

Ha van gyerek hozzák helyre,ha nincs váljanak...

Nem a gyerek megléte vagy nem léte fogja helyrehozni! Itt, két ember kapcsolatáról van szó. Köztük romlott meg,de ahogy olvasom erre már csak egy lakótársi életforma esélyes csak.

21 év házasság után, ott már nem gyerek van,hanem felnött gyerek!!!

ma 07:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekünk. És fiatalok vagyunk, tiniként jöttünk össze, 40 évesek vagyunk.
ma 09:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!