Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vállalnál gyereket olyannal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalnál gyereket olyannal, aki külsőre nem az ideálod?

Figyelt kérdés

Nem félnél h csúnya gyerekeid lesznek?

Kort és nemet is írjatok, köszi!

2013. máj. 19. 12:36
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

"vállalnál gyereket olyantól, akit szeretsz, de nem vagy belé szerelmes egyáltalán?"

Olyat nem is választottam volna, akibe nem vagyok szerelmes, vagy akit emberileg nem szeretek. Igaz, én olyanba nem is tudok igazán beleszeretni, akit nem szeretek emberileg is. Nekem a szerelem a szeretet egyik formáját jelenti és nem egyenlő a kezdeti szenvedélyes vonzalommal, a rózsaszín ködös időszakkal. Tudom, ezt vannak, akik máshogy érzik, én így.

2013. máj. 19. 17:49
 42/45 A kérdező kommentje:

Szerintem itt jön elő a férfi-női különbség :D

Nem tudnék beleszeretni egy olyan nőbe, akit nem látok gyönyörűnek, már az előtt, hogy megismerném!

A másik meg h a legtöbb nőt csak elviselni lehet. Tisztelet a kivételnek :D!

2013. máj. 19. 17:49
 43/45 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem itt jön elő a férfi-női különbség :D

24/F vagyok :D

szóval szerintem általánosítani nem igazán kéne

2013. máj. 19. 18:11
 44/45 anonim ***** válasza:
Nekem pl soha nem jottek be a szoke kek szemu pasik! nem voltak az idealjaim ,.a barna haj barna szemuek annal jobban !ahoz kepest meg is a vilag legboldogabb anyukaja es felesege vagyok egy szoke kekszemu Lengyel pasi mellett :-D es a gyerekeink is csodalatosan szepek,.ahogy mindenki annak latja a sajatjat :)
2013. máj. 19. 20:13
 45/45 A kérdező kommentje:
Mert a nőket inkább az érdekli, hogy velük hogyan bánnak. A pasikat meg az, hogy a nő az a Nő legyen...
2013. máj. 20. 09:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!