Járnátok olyannal, aki nem vállalta fel (17 évesen) a gyerekét?
Most Te a barátnőd gyerekének az apjával randizgatsz? Tudtad, h Ő az apja a gyereknek? Mire vagy kíváncsi? Hogy mit szólna a barátnőd? Én semmit se szólnék 15 év nagy idő. Hogy kezdj-e vele kapcsolatot? meggondolandó, de miért ne? Most már nem ciki a védekezés, akkor vállalsz gyereket, ha tényleg mind a ketten akarjátok. És akkor mikor már megismerted. 17 évesen Ő még gyerek volt. Barátnőd 20 volt Ő már sokkal felnőttebb volt, mint egy 17 éves fiú, főleg ha beleszámolod azt is, h a pasik 3-5 évvel később is érnek. Próba cseresznye! Idővel meglátod, h hogy alakul!
24/N
Mondjuk azért foglalkozna mert már nem 17 éves felelőtlen kamasz?
Ennyi erővel egy férfinak se szüljön a nő gyereket mert azzal is minek foglalkozna.
Egy pasi nem úgy áll a gyerekhez mint egy nő, főleg akkor nem ha helyette döntenek és kényszerhelyzetbe hozzák.
Én a nővel se álltam volna le aki csak magának dönt, a másik le van tojva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!