Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok olyannal akibe még nem vagytok szerelmesek, de nagyon szimpatikus nektek?
Figyelt kérdés
kb 2 hónapja beszélgetek egy sráccal, már találkoztunk is, ő nagyon szeretne engem és igazság szerint én is, de nem tudom bele vágjak e ha még nem vagyok szerelmes...2012. okt. 25. 17:04
1/23 anonim válasza:
Nem. Egyszer tettem, elég volt.
2/23 anonim válasza:
Csak olyanokkal járok.. A járás eleje pont erről szól, hogy megismerjük egymást és remélhetőleg szerelem lesz belőle.. nagyon nagyon kevés ember van úgy, hogy már eleve szerelmes valakibe és utána sikerül összejönniük..
3/23 A kérdező kommentje:
akkor nem baj ha még nem vagyok szerelmes?? reméljem h az lesz belőle??
2012. okt. 25. 17:08
4/23 anonim válasza:
Elég volt egyszer. Többször nem esek ebbe a csapdába.
5/23 anonim válasza:
Figyelj adj magadnak egy hetet ha hiányzik neked akkor szerelmes vagy.
6/23 anonim válasza:
Előbb a szerelem, aztán a párkapcsolat.
7/23 anonim válasza:
Igen, a szerelem menet közben majd kialakul, jobb esetben.
8/23 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok rohadtul maradi, de nálam a járás alapfeltétele a szerelem. De nyilván én vagyok ódivatú, hogy nálam a kapcsolat feltétele a szerelem, és a szex feltétele a kapcsolat. A mai divat ennek a fordítottja.
9/23 A kérdező kommentje:
Én is ilyen vagyok.. h jobb szerelmesnek lenni és aztán, de ha belegondolok meg szeretném, jó lenne!! az előző barátomba sem voltam szerelmes az elején aztán szörnyen szerelmes lettem!!
2012. okt. 25. 17:13
10/23 anonim válasza:
Hányszor találkoztatok? Mert a leírásból nekem az jön le, hogy nem sokszor. Így hogy a fenébe lennél szerelmes? Erről szól az egész, megismersz valakit, randizgattok jó sokszor, megismered és beleszeretsz... Amíg nem ismersz valakit, hogy lehetsz belé szerelmes? Ne keveredjen már a vágy vagy ,hogy tetszik valaki, a szerelemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!