Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A fiúk hamarabb felejtenek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk hamarabb felejtenek, és lesznek szerelmesek?

Figyelt kérdés
Tehát barátommal 2,5 hónapja vagyunk együtt. Neki volt már egy kétéves kapcsolata, nekem még ilyen hosszú sose volt. De azt mondja, hogy sokkal jobban szeret engem mint őt, én vagyok az a lány akit keresett. Mégsem tudom ezt elhinni, ezért sokszor cirkuszolok. Nem hiszem h 2 évet csak ugy ellehet felejteni.

2012. okt. 13. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:
nem is lehet, jól érzed, veled vigasztalódik, hallgass a megérzéseidre ezzel kapcsolatban
2012. okt. 13. 12:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell elfelejtenie azt a két évet ahhoz, hogy téged szeressen, az exét pedig már ne. Azt viszont nem értem, hogy mit szeret benned, ha már ettől is behisztizel...
2012. okt. 13. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!