Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden szerelem elmúlik? Nincs olyan, hogy egy fiú és egy lány örökké szerelmesek egymásba?
2 éve vagyok együtt a barátnőmmel.
eleinte minden rózsaszín volt :)
Sok közös emlék,séta,fagyi,csók.
Most meg így 2 év után mintha kezdene elmúlni. Szeretm még mindig,de lehet hogy a szerelem átalakult szeretetté ?
Akkor egy kis idő múlva vele is pont ugyan ez lesz ? Vagy lehet,hogy már ő is a múlt miatt, a szex, a szeretet,meg a megszokás miatt van velem ?
Sajnos nincs. Szerelem igazából csak illúzió. Bármikor eldobhatnak. "Két önzés titkos párbaja."
Nincs olyan, hogy a szerelem állandóan lángol, hullámzik, de a szeretet mindig megmarad. Csak az a kérdés, hogy tudják-e értékelni a másikat. Vagy lehet, hogy az egyik változik emberileg és a másik nem tudja követni vagy rossz irányba változik.
Amit sokan szerelemnek hívnak az csak valami gyatra fellángolás, pár hónapos kapcsolatocska. Úgy jönnek össze, hogy nem is szerelmesek. Nálam egy kapcsolat ennél komolyabb dolog. Csak olyannal próbálnám meg akivel lehetne jövőm és érzem, hogy egymásba tudnánk szeretni, amúgy nincs értelme megpróbálni. Másik, hogy sokan elég hazugok vagy önmagukat sem ismerik. Egyetlen hazugságnak, ferdítésnek nincs helye a kapcsolatban. Az igaz szerelmünk a legjobb barátunk is akinek bármit elmondhatunk.
Erre épül a szerelem, nem arra, hogy de jó lenne már vele szexelni. Vonzalom, bizalom, és agymenés ami elhiteti valakivel, hogy csak ő kell és ő a tökéletes.
21/N
Nincs örök szerelem.
Jó esetben átalakul szeretetté. Viszont tényleg ismerned kell magadat és a másikat is. Hazugságra nem lehet építeni a kapcsolatot.
Nem olyat kell keresni, akivel el tudod képzelni az életed, hanem azt kell megtalálni, aki nélkül nem tudsz élni. Persze ez nem könnyű. Ha a szerelem, rózsaszín köd elmúlik és nem veszi át a helyét az, hogy tűzön-vízen a másikkal akarsz lenni, akkor az nem az igazi és jobb mást keresni.
Én pont így vagyok most. Én is két év után léptem ki a kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!