Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Félek, hogy szakítás lesz a végén.
Az van, hogy én csókmániás vagyok. A barátom ő meg szereti a csókot, de ez neki már egy kicsit sok. Előbb beszéltem vele, hogy legyen velem türelmes, mert meg fogok vált
ozni,.meg minden. Szerintetek az jó, hogy következő randin nem csókolom meg vagy ez teljesen hülyeség.
Be akarom bizonyítani, hogy meg tudok változni.
rossz párt választottál.
3as és engem is csókolgathatnál életed végéig :D
De hát neked ő kell....
Csókolózzatok nyugodtan, de ne vidd túlzásba. Pl. csókold meg, amikor találkoztok, és utána várj rá, hogy Ő csókoljon meg. Ne szállj rá nagyon, mert tényleg megijed, elege lesz, és le fog lépni, ha nagyon rámenős vagy. Azt nem mindig szeretik a fiúk.
Szval csókold meg, csókolózzatok, de figyelj rá, hogy csak mértékkel!
Sok sikert!
Úgyse fogsz tudni magadtól megváltozni... Főleg ilyenben... Nem fogod tudni megállni, hogy megcsókold... Én is mindig elhatározom, hogy "na mostanában már kicsit sok voltam neki, visszafogom magam", és persze hogy nem sikerül.
Szóval szerintem ne görcsölj rajta, mert látni fogja rajtad, hogy nem vagy önmagad... Nem is kell elhatároznod, hogy "na mostantól nem csókolom meg addig, míg ő nem kezdeményez", egyszerűen csak legyél természetes.
Ha nem változik a helyzet, akkor majd találsz mást, aki szeret csókolózni... :(
kis naiv.
akármit csinálsz úgyis szakítás lesz a vége előbbutóbb
Miért lennék kis naív?
Egy kapcsolatnak nem.az a lényege, hogy úgyis szakítunk, szóval azt csinálunk, amit akarunk. Képzeld én egyszer szeretnék majd egy rendes férjet, sőt még gyerekeket is. Nekem egy fiú nem a szexért kell ! ! !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!