Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Félek, hogy szakítás lesz a végén.
Figyelt kérdés
Az van, hogy én csókmániás vagyok. A barátom ő meg szereti a csókot, de ez neki már egy kicsit sok. Előbb beszéltem vele, hogy legyen velem türelmes, mert meg fogok vált
ozni,.meg minden. Szerintetek az jó, hogy következő randin nem csókolom meg vagy ez teljesen hülyeség.
Be akarom bizonyítani, hogy meg tudok változni.
2012. szept. 26. 20:55
11/11 anonim válasza:
mindegy, úgysem értenéd, ha meg igen, úgyis csak tagadnád és dühítene.
szerintem lehet hogy jó lenne neked egy kis pihenés. emberek, tv, zene nélkül. mondjuk naponta fél/egy óra csendben meditálás, egy kis elmélkedéssel.
de az is lehet hogy ez csak jellem kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!