Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalnál gyereket olyannal, aki külsőre nem az ideálod?
Nem félnél h csúnya gyerekeid lesznek?
Kort és nemet is írjatok, köszi!
Én nem vállaltam gyermeket olyannal,akivel bármilyen aggályaim vannak,akár hasonlóak....
Valamilyen szinten,ha nem is 100%-ig,de meg kell feleljenek...
Amúgy gyerekes elvált anya vagyok,aki nagyon meg van elégedve a Picinyével.
"itt válaszoló nők eddig kivétel nélkül vállalnának gyereket olyannal, akivel szivesen szexelnek és mondjuk az életkörülményeik is megengedik"
Magyarázat:
-attól még, hogy valakit külsőre vonzónak találok, nem feltétlenül szexelnék vele,
-csak azzal szexelek, akit szeretek is,
-akit eléggé szeretek, azzal közös jövőt is tervezek. Ebben nálam a gyerek is benne van.
Mi az hogy ideál, ki kategorizálja a férfiakat?
"itt válaszoló nők eddig kivétel nélkül vállalnának gyereket olyannal, akivel szivesen szexelnek és mondjuk az életkörülményeik is megengedik"
Ennek az okai:
Csak olyan férfival szexelek, akivel kapcsolatban élek.
---"--- aki tetszik, vonz fizikailag.
Csak olyan férfival élek kapcsolatban, akivel el tudom képzelni a jövőmet. Ebbe a gyerek is beletartozik.
Egy válaszadó sem írta azt, hogy kivétel nélkül minden férfival aki az "ideálja" külsőleg, azzal vállalna gyereket.
Az én ideálom, a jó humorú, kedves, intelligens,,pozitív életszemléletű MEGBÍZHATÓ férfi. Emelett fizikálisan is vonzó legyen NEKEM, ne másnak, mivel a szépség igen szubjektív dolog.
13:44-es mikor válogattam azt hittem ezt tök jó így nem válunk majd el,és a gyerekem,aki már 12 éves,külsőleg nagyon is helyes (királynőt játszik az új színdarabban) ,jó tanuló,sokat is segít nekem,elmesélnéd mit rontottam el?
A gyerekvállalásról volt szó,ő pedig jól sikerült ilyen hozzáállással nekem.
13:53-as igazad van.Én állítólag voltam szerelmes egy nagyon csúnya férfiba,akiről csak az alapján tudtam,hogy csúnya,hogy a külvilágból azt a visszajelzést kaptam,igaz már rég volt,én most sem látom csúnyának:)
Szóval,ha a kérdező így látja most,az rég rossz...
Elvált anyuka: most akkor maga a kivétel, aki a külső alapján választott és nem bánta meg? Jól értem?
Utolsó: ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!