Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vállalnál gyereket olyannal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalnál gyereket olyannal, aki külsőre nem az ideálod?

Figyelt kérdés

Nem félnél h csúnya gyerekeid lesznek?

Kort és nemet is írjatok, köszi!

2013. máj. 19. 12:36
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
49%

ma 12:58

Egy férfi véleménye: olyan nővel vagyok együtt,akit vonzónak találok,de gyereket vállalni meg biztos hogy csak és kizárólag olyannal vállalok,akiben nem találok semmi kivetni valót!

2013. máj. 19. 13:02
 12/45 A kérdező kommentje:

Nekem kicsit furcsa hallani, hogy a itt válaszoló nők eddig kivétel nélkül vállalnának gyereket olyannal, akivel szivesen szexelnek és mondjuk az életkörülményeik is megengedik (+normális a pasas).

Férfiként azt tudom mondani, hogy jóval több nőt látok vonzónak / szexinek, mint ahánynak mernék gyereket csinálni, nem számítva most a megbízhatóság és egyéb kérdéseket.

2013. máj. 19. 13:03
 13/45 anonim ***** válasza:

Kérdező: ez viszont a nőknél nem így van. Egy férfi 10-ből 8 nőt vonzónak talál, ha nem igénytelen vagy hasonló. Egy nő meg 10-ből néha egyet sem.

Nem azért vállalnék gyereket a párommal, mert külsőleg vonzónak találom, és jó a szex, hanem mert belsőleg is tökéletes számomra, szerintem jó apa lesz belőle és működőképes családot tudunk alapítani.

Ezzel ellenben olyan emberrel, akit jó embernek tartok DE fizikailag nem vonzónak, olyannal képtelen lennék szexuális kapcsolatba bonyolódni, ennélfogva gyereket szülni neki.

Remélem érthető. A kérdésre sokan azért írták, hogy szülnének a fizikailag vonzó párjuknak, mert ez volt a kérdés. Nem az, hogy belsőleg milyen.

2013. máj. 19. 13:06
 14/45 A kérdező kommentje:
100-ból 10 nőt találok vonzónak. Abból a 10-ből talán 1 tetszik annyira h azt mondjam 20 év múlva is tetszeni fog ha megöregszik.
2013. máj. 19. 13:09
 15/45 anonim ***** válasza:
58%

ma 13:09

Akkor ez van, szerintem neked túlságosan nagyok az igényeid.....

2013. máj. 19. 13:10
 16/45 anonim ***** válasza:
48%
Hosszú távon nem működhet úgy a szex, ha nem tetszik a külseje a párodnak. Ha pedig a szex már nem működik, akkor a párkapcsolat is tönkremegy. Szerintem olyan valaki vállal gyereket csúnya embertől, akinek nincsen más lehetősége, vagy ideje nincs kivárni, hogy jöjjön az igazi. Én 42 éves nő vagyok és 37 éves koromig vártam az igazira, akkor ismertem meg a férjemet. Előtte pedig már majdnem lemondtam róla, hogy megtalálom a páromat. Igaz ebben nálam egy betegség is közrejátszott. Inkább várjunk sokáig az igazira, mint egy rossz házasságba belemenni, ami egyébként se kecsegtet semmi jóval és nem lesz tartós házasság.
2013. máj. 19. 13:13
 17/45 anonim ***** válasza:

ma 13:10

Azért egy képet én is megnéznék kíváncsiságból

a kérdezőről,hogy vajon tényleg tudna e így válogatni :)

lehet ő 100-ból 1-nek se tetszene,bár most majd jön azzal hogy ő milyen jóképű :)))

Kérünk egy képet!

2013. máj. 19. 13:23
 18/45 anonim ***** válasza:
Igen,egy képet én is megnéznék puszta kíváncsiságból.....
2013. máj. 19. 13:25
 19/45 A kérdező kommentje:

100-ból azért több mint 1-nek tetszem :) erős átlagos vagyok, de ez most nem értem hogy jön ide.

A kérdés nem az volt, hogy szexelnél-e számodra nem vonzó emberrel, mert nyílván nem, hanem azok közül, akikkel szivesen szexelsz (és emberileg amúgy rendben vannak) hánnyal mernél gyereket vállalni. Erre írtam h én még azok közül is nagyon kevéssel, mert belül így érzem. Semmi köze az én külsőmhöz.

2013. máj. 19. 13:27
 20/45 anonim ***** válasza:
57%
1 emberrel szexelek szívesen, a párommal...
2013. máj. 19. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!