Vállalnál úgy kisállatot, hogy tisztában vagy vele, hogy a családnak nem fog tetszeni?
Van már egy kutyám és egy macskám. A kutya anyuéknál van egy másik kutyával (ami tesómé). Én a párommal élek, ide szeretnénk egy kistestű (macska méretű) kutyust.
Mi spórolnánk össze rá a pénzt, a családnak annyi dolga lenne hogy szeresse/elfogadja. (pl. ha átmegyünk ne kelljen itthon hagyni a kutyát).
A mostani kutyám össze van nőve a másikkal, imádják egymást. Viszont tesóm kutyája nem jön ki a macskámmal, ezért nem hozhatom őket ide. Ha csak a sajátomat hozom, mind2 kutyus belebetegszik a másik hiányába.
Naponta látogatom a kutyámat, 2x sétáltatom és anyagilag is támogatom a kajáját meg az oltásait.
Szerintem teljesen felesleges mégegy kutya ... a másikra is csak kifogásokat keresel, hogy miért hagytad anyádéknál.
A kutyának mindig a gazdája a legfontosabb .. nem lenne semmi baja a másik nélkül.
Ha egy kutyát már lepasszoltál, minek még egy?
Így nem vállalnám.
Nem passzoltuk le. Mikor elköltöztem, jött velem. Sem az én kutyám nem evett, sem a másik. Nem volt kedvük se sétálni se játszani.
Én még orvost is hívtam az enyémhez, az orvos szerint makk egészséges volt.
3 nap után átmentünk a kutyával anyuékhoz, mindkettő repkedett a boldogságtól.
Szerintem meg nem kell elvárni senkitől, hogy átvihesd a kutyádat az ő lakásába.
A ti lakásotok, a ti életetek, ha szeretnétek kutyát, a ti döntésetek.
Az meg, hogy én beengedek-e egy kutyát a lakásomba, had legyen az én döntésem. Én sem cipelem magammal olyan helyre, ahol tudom, hogy csak megtűrik.
Szerintem szépen le lett írva a ,,kutyák" témakörnél,hogy ilyen hozzá állással NE vállaljátok be a amstaffot!
Most meg már rögtök kistestűn gondolkodtok?Amikor a másik kérdésedben kiderül,hogy teljesen mindegy milyen kutya lenne,csak neked lenne rá időd és neked ez sok lenne.
nem tudom milyen amstaffról beszélsz, eszembe nem jutna akkora kutyát magamhoz venni!!!
hülyeséget beszélsz, utolsó!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Csak innen vettem az amstaffot.Mert csöppet sok az összefüggés a két írás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!