Szerintetek ez jó ötlet a családnak? Apukám szereti a vonatokat és a horgászatot ezért vettem neki egy zokinit ami fekete és ez áll rajta: Nagy horgász Anyukám ablakdíszt kapott mert azt már rég szeretett volna.
Figyelt kérdés
Legnagyobb bátyám golyós dezodor (20 éves) 2. bátyám névreszóló toll (18 éves) és régóta keres jó tollat 3. bátyám sütőformát mivel cukrász a nővérem pedig névreszóló tollat (ő is régóta keres jó tollat) A papák mamák pedig valami édességet kapnak. És karácsonyra még veszek mindenkinek egy joghurtot vagy csokit. Azt még nem tudom. Szerintetek jó ötlet?2011. dec. 7. 20:01
1/16 anonim válasza:
Szerintem jó :)
Bár én joghurtot nem vennék, inkább csokit :)
2/16 anonim válasza:
a dezodor nem jó ! akkor már tusfürdő bár még az is olyan mintha büdös lenne. és csoki, szaloncukor ne joghurt.
3/16 anonim válasza:
igen tetszenek :) én se vennék joghurtot, inkább csokit , zokni xD
5/16 anonim válasza:
Dezodor, tusfürdő, ilyesmi egyáltalán nem jó ajándék.
A zokni aranyos, az ablakdísz jó, ha anyukád ilyet szeretett volna. A névreszóló toll is, ha egy kicsit különleges.
Hány éves vagy?
6/16 anonim válasza:
"vettem neki egy zokinit ami fekete és ez áll rajta: Nagy horgász Anyukám ablakdíszt kapott"
Hol vetted azt a zoknit amire az van írva,hogy "Nagy horgász Anyukám ablakdíszt kapott" ?
7/16 anonim válasza:
Kisgyerekként felesleges ajándékokat venned. Készíthettél volna vmi kis apróságokat kézzel....
9/16 A kérdező kommentje:
10 éves vagyok. A zoknin az áll: nagy horgász, de egyébként a tescoba kívül a lottózó környékén:D
2011. dec. 8. 12:01
10/16 A kérdező kommentje:
oké akkor csokit veszek:D
2011. dec. 8. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!