Szerintetek ez jó ötlet a családnak? Apukám szereti a vonatokat és a horgászatot ezért vettem neki egy zokinit ami fekete és ez áll rajta: Nagy horgász Anyukám ablakdíszt kapott mert azt már rég szeretett volna.
Figyelt kérdés
Legnagyobb bátyám golyós dezodor (20 éves) 2. bátyám névreszóló toll (18 éves) és régóta keres jó tollat 3. bátyám sütőformát mivel cukrász a nővérem pedig névreszóló tollat (ő is régóta keres jó tollat) A papák mamák pedig valami édességet kapnak. És karácsonyra még veszek mindenkinek egy joghurtot vagy csokit. Azt még nem tudom. Szerintetek jó ötlet?2011. dec. 7. 20:01
11/16 A kérdező kommentje:
Egyébként anyukám ajánlotta hogy a tesóm dezodort kapjon:D
2011. dec. 8. 12:03
12/16 A kérdező kommentje:
Kézzel azért nem csináltam mert nem vagyok benne valami jó:)
2011. dec. 8. 12:11
13/16 anonim válasza:
10 éves???? Tudod, amikor én 10 éves voltam, csináltunk vmit a technika órán, aztán azt adtuk otthon. Akármilyen randa is volt, az volt az ajándék és kész. Nem még apunak meg anyunak meg a nem tudom hány testvérnek meg még a nagyszülőknek is külön külön mindent. De ha nem adtunk semmit, mert éppenséggel hiányoztunk az óráról, akkor se dőlt össze a világ.
Hova jutunk.. wááá az én gyerekem meg majd karácsonyi ajándékkal a kezében pottyan ki belőlem? Vagy mi lesz?
19/L
14/16 anonim válasza:
Most miért baj, ha 10 évesen ajándékot vett?
Szerintem ez nagyon is kedves és aranyos, az ajándékok pedig jók. Gondolom összegyűjtögette a zsebpénzét.
15/16 anonim válasza:
Legnagyobb bátyám golyós dezodor (20 éves) 2. bátyám névreszóló toll (18 éves)
xd
16/16 anonim válasza:
tőlem is kapott ilyen zoknit apa, csak azon az áll, hogy "I love Apeh" - apa vállalkozó - jó poén volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!