Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szólnál a családnak hogy...

Szólnál a családnak hogy szeretnél szülinapi tortát?

Figyelt kérdés

10éve nem kaptam tortát szülinapomra.Cukrász vagyok,mindig magamnak csináltam.Nagyon szeretnék egyszer kapni,gyertyával meg minden,hogy ne tudjam hogy néz ki és milyen izű,csak ugy elkapni és örülni neki.

Magától senki nem ajánlotta fel hogy sütne nekem egyet.

2012. márc. 13. 10:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Mondd meg, hogy mit szeretnél.
2012. márc. 13. 10:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Talán azért nem mer senki sütni neked, mert fél, hogy nem tetszene, vagy nem ízlene, mint szakmabelinek.
2012. márc. 13. 10:58
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Hát nekem ez fura a családod részéről. Tök mindegy szerintem, hogy cukrász vagy e vagy sem, az ember nem csinál magának tortát.. legalábbis a családnak ezt nem kéne hagynia, hisz te vagy az ünnepelt. Bár lehet úgy értelmezik, hogy nekik csinálod a szülinapod alkalmából..nem tudom. Számomra ez szomorú, mintha magadnak vennél ajándékot.
2012. márc. 13. 11:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

megszokták,hogy te csinálodés azt hiszik te akarod így, ez szakmai büszkeség nálad. (gondolom amikor elkezdted így is volt)

Mondd meg, hogy nem így van-

2012. márc. 13. 11:07
 5/15 A kérdező kommentje:

Bármilyen torta megfelelne.

Amugy első lehet van benne valami amit mondasz.Anyós néha hoz sütit de fél óráig azt ecseteli hogy "tudom nem olyan jó mint amilyet te szoktál sütni"

Senki munkáját nem nézem le,ha kérdés van válaszolok mit csinálnék másképp,recepteket megosztom a családdal.

Ez kicsit olyan mintha egy virágkötő soha nem kapna virágot.

2012. márc. 13. 11:10
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
elég, ha az egyik rokonodnak mondod, hogy szeretnél egyszer egy meglepi tortát a szülinapodra, és ő majd tovább adja a többieknek, és valamelyik biztosan süt majd neked
2012. márc. 13. 11:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
megszokták kérdezni, hogy mit szeretnél szülinapodra? ha megkérdezik, mond, hogy egy tortát szeretnél
2012. márc. 13. 11:19
 8/15 anonim ***** válasza:

A kérdésre valóban nem válaszoltam: én szólnék a helyedben annak akivel a legközvetlenebb a viszonyom pl nagyi, anyu, nagynéni, nővér, húg..valamelyik. Mondd el neki, menniyre jól esne egy meglepi-torta vagy emlékszel gyermekkorod tortájára, úgy szeretnél újra egy olyat!

Nem lehet "versenyeztetni" egy cukrász tortát és egy családi hagyomány tortát szerintem. Így nem lehet "kisebbségi érzése" annak aki süti a mesterrel (veled) szemben! - ha már erre utaltak a többiek.

És egyetértek veled a virágossal kapcsolatban, ilyen alapon a szakács főzzön csak magának, a varrónő varrjon csak magának, a setéstenyésztő egyen állandóan disznót (sarkosítva a dolgot). (3. vagyok)

2012. márc. 13. 11:26
 9/15 anonim ***** válasza:

Persze, mondd meg!

Tuti azt gondolják, hogy neked már "eleged van" a süteményekből, mivel nap mint nap azokkal dolgozol!

Lehet, én is félve vinnék tortát egy cukrásznak... De, ha tudnám, hogy ezt szeretne, akkor még örülnék is, hogy nem kell problémáznom, hogy vajon butaságot csinálok-e! :)

2012. márc. 13. 11:39
 10/15 anonim ***** válasza:

én átérzem a gondodat,mert én is cukrász vagyok,és én sem kaptam már gyerekkorom óta tortát..!

szerintem azt gondolják,hogy úgy sem örülnék neki

2012. márc. 13. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!