Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szólnál a családnak hogy...

Szólnál a családnak hogy szeretnél szülinapi tortát?

Figyelt kérdés

10éve nem kaptam tortát szülinapomra.Cukrász vagyok,mindig magamnak csináltam.Nagyon szeretnék egyszer kapni,gyertyával meg minden,hogy ne tudjam hogy néz ki és milyen izű,csak ugy elkapni és örülni neki.

Magától senki nem ajánlotta fel hogy sütne nekem egyet.

2012. márc. 13. 10:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Az eljegyzési tortát is magamnak csináltam.Az esküvőre az összes sütit és a menyasszonyi tortám is.Mondjuk itt főleg azért mert a szülőknek ezzel tudtam segiteni,igy csak az anyag került pénzbe a munka nem.

Elvétve emlitettem már anyósnak hogy mennyire örülök ha valaki megkinál valami sütivel de direktbe nem mondtam neki hogy hozzon tortát.Másra nem számithatok a családból,mindenkinek én csinálok mindent már évek óta.

2012. márc. 13. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia,

MOndd meg nekik nyugodtan :))) Húgom üzletvezető egy cukrászdában, mindenkinek ő intéz tortát. Amikor neki van szülinapja, akkor meg én szoktam neki sütni, ami bár nem olyan szép és finom mint amit ő hoz, de jól esik neki. Szerintem ha elmondod nekik, biztos lesz tortád :) Lehet hogy csak azt gondolják, eleged van a cukrászsütikből :)

2012. márc. 13. 12:12
 13/15 anonim ***** válasza:
MOndd el! Tényleg nem sejthetik hogy ez a titkos vágyad. Lehet hogy örülnének is, hogy végre nyugodtan süthetnek neked. Biztosítsd őket róla hogy sokkal többet jelent az neked hogy tőlük kapod mint az esetleges tökéletlenségek egy cukrász tortájához képest. Tényleg igaz a mondás hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
2012. márc. 13. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:
És ha a férjednek megemlítenéd, hogy mennyire jólesne ha anyósod készítene neked egy tortát merthogy olyan finomakat tud sütni? ;)
2012. márc. 13. 12:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Szemérmes koldusnak üres marad a tarisznyája. Mond meg nekik, hogy legyen számodra meglepi a torta.
2012. márc. 13. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!