Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalnál gyereket olyannal, aki külsőre nem az ideálod?
Nem félnél h csúnya gyerekeid lesznek?
Kort és nemet is írjatok, köszi!
Én az elvált anyuka,sohasem a külső alapján választottam,a gyerekem apjával együtt nőttünk fel,közös érdeklődési körünk és haverjaink voltak és bár a külseje nem volt az ideálom,de nem is tartottam rossznak.
Én csak azt mondtam,ha valaki valami miatt nagyon nem tetszőnek tarja a gyereke apját ez csak a felszín,a jelölt apa valójában mélyen nem tetszik.
Amúgy szerintem várjál még túl erős a hezitálásod,a gyerek egyébként zsákbamacska milyen géneket örököl.
Nálam például szinte mindenki fekete hajú és az apa is barna volt,a gyerekem meg úgy néz ki,mint egy hirtelen szőke német szóval...az óvodában és az iskolában is állandóan másik gyereket adtak ki hazavitelre:)
Szóval nálad egy kicsit másról lehet szó....
"Ezzel alapvetően én is így vagyok, de mi van ha az ember nem az ideáljába szeret bele, hanem olyanba, aki "elmegy" meg azért "jó vele", de mégsem a nagy Ő."
Nem igazán tudom te hogy vagy összerakva,már bocs,de én nem szoktam olyanba beleszeretni,aki "elmegy",meg "azért jó vele"
Szerinted ez szerelem?
Kissé fogalom zavarban szenvedsz úgy látom :))
"Ezzel alapvetően én is így vagyok, de mi van ha az ember nem az ideáljába szeret bele, hanem olyanba, aki "elmegy" meg azért "jó vele", de mégsem a nagy Ő."
Mi van?
Én sem tudnék olyan emberbe beleszeretni,aki elmegy.....meg "azért" jó veled,de mással lehetne jobb is.
Tudod hogy mi az a szerelem? :)
Amikor valakit önzetlenül szeretünk,a hibái ellenére,mert nekünk úgy tetszik ahogy van.
A szerelem nem olyan hogy hát szerelmes vagyok bele,de épp hogy elmegy az illető......
Ilyenbe szerintem egyáltalán nem szoktunk beleszeretni,max
érdekből,vagy "ló nincs jó a szamár is" alapon van együtt az ember....ami meg elég ciki
de de nagyon kevered :)
"de mi van ha az ember nem az ideáljába szeret bele"
látom nem nagyon fekszik,sebaj!
most akkor még 1x!
beleszeretni én,(meg még sokan mások is)olyan valakibe tudok beleszeretni,akit maximálisan el fogadok úgy,ahogy van,nem találom csúnyának,JÓL érzem magam vele,BOLDOG vagyok vele.
Ha olyan valakivel vagyok együtt(bár ilyet nem tudok elképzelni)akivel csak úgy szimplán elmegy a kapcsolat,és nem olyan rossz,az illetőt max MEGSZERETNI tudom,nem BELESZERETNI.....
Ezt érted így? :)
Nagyon kevered!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!