Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lakásvásárlásban nem tudunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakásvásárlásban nem tudunk megegyezni a férjemmel, kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nekünk kell eldönteni, de kíváncsi vagyok mások véleményére.

A és B ház között nincs lényegi különbség olyan szempontból, hogy mind a kettő pont jó méretben, helyiségek elrendezésében, állapotban.

A ház 1M ft-al olcsóbb, viszont anyósom közelében van. Ő tipikus anyós: mindenről elmondja a véleményét aztán számon kér, hogy ugye úgy csináltam. Egy ideig volt kulcsa a lakásunkhoz, de amikor úgy tartotta kedve átjött, ha ne voltunk otthon akkor is bement és rendezkedett.

B ház drágább, de messze van.

Ti melyiket választanátok?

2013. máj. 16. 21:30
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Egyértelműen B! Viszont, ha nem tudod rábeszélni a férjedet, akkor kössetek kompromisszumot. A ház megvétele esetén nincs kulcs anyósnak, illetve, ha nagyon rámenős akar lenni anyóspajtás, akkor a férjednek le kell állítani!
2013. máj. 17. 08:17
 42/51 anonim ***** válasza:

B (vagy C ami még messzebb van)

Férjedet meg ne az anyóssal győzd meg,legyél már nő.

B háznak szebb a panorámája,jobb a föld a kertben, a szomszédok jófejek,közelebb van a melóhely,jobb az ovi,jobb a közbiztonság,szebb a kerítés,legyél kreatív.

2013. máj. 17. 08:40
 43/51 anonim ***** válasza:
0%

Azért szomoru a helyzet.

Majdnem mindenki a B-t mondja.

(Én is)

Egyesek a C vel még rá is tesznek egy lapdát sőt már a D is elhangzott...

2013. máj. 17. 08:53
 44/51 anonim ***** válasza:

szerintem is szomorú a sok b.

Felnőtt emberek képtelenek elviselni más felnött embereket. még úgy sem, hogy a másik fél nevelte fel a férjüket. Mindkét oldal a férfinak nyafog, ahelyett, hogy egymással leülnének meghozni a szabályokat.

2013. máj. 17. 09:17
 45/51 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy az egyik semmibe veszi a másokat...

Idézek a kérdésből:

"mindenről elmondja a véleményét aztán számon kér, hogy ugye úgy csináltam"

S aki igy áll hozzánk azzal már eleve esélytelen bármiről beszélgetni bármiféle közös szabályról, együttműködésről stb...

Aki semmibe vesz minket azzal nem lehet leülni tárgyalni.

Ott csak az erő használ.

És a távolság tartása is egyfajta erő.

Ne felejtsük el a történelmet, Napóleont és Hitlert is részben ugy győzték le az Oroszok hogy olyan messzire vonultak vissza ahova már nem voltak képesek őket üldözzni...

2013. máj. 17. 09:22
 46/51 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben, ha anyós nem ért a szóból, akkor a távolabbira szavaznék én is.
2013. máj. 17. 10:14
 47/51 anonim ***** válasza:

Válasszatok egy C házat. Ahol van két jó ház, ott van egy harmadik is. Annyi eladó ingatlan van.

Egyébként ragaszkodjál az eredeti elképzelésedhez és ne költözz az anyós közelébe. Én se tenném. A nyugalom minden pénzt megér.

2013. máj. 17. 10:14
 48/51 anonim ***** válasza:

esélytelen bármiről beszélgetni bármiféle közös szabályról,

Sosem esélytelen.

Akkor az, ha tényleg nem beszélnek, hanem mindketten a férj nyakába zúdítják a nyűgjüket, aztán szegény oldja meg, döntse el, kit akar megbántani, kit nem.

Én azért rendeztem le anyóssal idejében a dolgokat, mert szeretem a fiát, a legjobbat akarom neki. NEm akarom, hogy választania kelljen kettőnk közül, soha, semmilyen kérdésben. Ennyire egyszerű. NEm a kedvencem a mama, de a fia kedvéért bármit... 17 éve vagyunk házasok, ebből 16-ot a mamával laktunk (apósom ápolása csak így volt megoldható, 2 hónapos babával mentünk hozzájuk...). Aztán itt maradtunk, most már anyós is beteges. És soha nem volt balhé rezsin, főzésen, mosáson. Ugyanúgy meg lehet oldani 3 ember közt a munkamegosztást, mint kettő közt,

2013. máj. 17. 12:10
 49/51 anonim ***** válasza:
Itt se a rezsivel van gond hanem a másik dolgába való beleszóláson...
2013. máj. 17. 12:13
 50/51 anonim ***** válasza:
Minél messzebb az ilyen boszorkányoktól, annál jobb! Észérvekkel győzném meg a férjem, hogy a B ház jobb neekünk.
2013. máj. 17. 14:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!