Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásvásárlásban nem tudunk megegyezni a férjemmel, kinek van igaza?
Tudom, hogy nekünk kell eldönteni, de kíváncsi vagyok mások véleményére.
A és B ház között nincs lényegi különbség olyan szempontból, hogy mind a kettő pont jó méretben, helyiségek elrendezésében, állapotban.
A ház 1M ft-al olcsóbb, viszont anyósom közelében van. Ő tipikus anyós: mindenről elmondja a véleményét aztán számon kér, hogy ugye úgy csináltam. Egy ideig volt kulcsa a lakásunkhoz, de amikor úgy tartotta kedve átjött, ha ne voltunk otthon akkor is bement és rendezkedett.
B ház drágább, de messze van.
Ti melyiket választanátok?
B (vagy C ami még messzebb van)
Férjedet meg ne az anyóssal győzd meg,legyél már nő.
B háznak szebb a panorámája,jobb a föld a kertben, a szomszédok jófejek,közelebb van a melóhely,jobb az ovi,jobb a közbiztonság,szebb a kerítés,legyél kreatív.
Azért szomoru a helyzet.
Majdnem mindenki a B-t mondja.
(Én is)
Egyesek a C vel még rá is tesznek egy lapdát sőt már a D is elhangzott...
szerintem is szomorú a sok b.
Felnőtt emberek képtelenek elviselni más felnött embereket. még úgy sem, hogy a másik fél nevelte fel a férjüket. Mindkét oldal a férfinak nyafog, ahelyett, hogy egymással leülnének meghozni a szabályokat.
Az a baj hogy az egyik semmibe veszi a másokat...
Idézek a kérdésből:
"mindenről elmondja a véleményét aztán számon kér, hogy ugye úgy csináltam"
S aki igy áll hozzánk azzal már eleve esélytelen bármiről beszélgetni bármiféle közös szabályról, együttműködésről stb...
Aki semmibe vesz minket azzal nem lehet leülni tárgyalni.
Ott csak az erő használ.
És a távolság tartása is egyfajta erő.
Ne felejtsük el a történelmet, Napóleont és Hitlert is részben ugy győzték le az Oroszok hogy olyan messzire vonultak vissza ahova már nem voltak képesek őket üldözzni...
Válasszatok egy C házat. Ahol van két jó ház, ott van egy harmadik is. Annyi eladó ingatlan van.
Egyébként ragaszkodjál az eredeti elképzelésedhez és ne költözz az anyós közelébe. Én se tenném. A nyugalom minden pénzt megér.
esélytelen bármiről beszélgetni bármiféle közös szabályról,
Sosem esélytelen.
Akkor az, ha tényleg nem beszélnek, hanem mindketten a férj nyakába zúdítják a nyűgjüket, aztán szegény oldja meg, döntse el, kit akar megbántani, kit nem.
Én azért rendeztem le anyóssal idejében a dolgokat, mert szeretem a fiát, a legjobbat akarom neki. NEm akarom, hogy választania kelljen kettőnk közül, soha, semmilyen kérdésben. Ennyire egyszerű. NEm a kedvencem a mama, de a fia kedvéért bármit... 17 éve vagyunk házasok, ebből 16-ot a mamával laktunk (apósom ápolása csak így volt megoldható, 2 hónapos babával mentünk hozzájuk...). Aztán itt maradtunk, most már anyós is beteges. És soha nem volt balhé rezsin, főzésen, mosáson. Ugyanúgy meg lehet oldani 3 ember közt a munkamegosztást, mint kettő közt,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!