Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van olyankor, ha a válófélben lévő házastársak nem tudnak megegyezni a közös vagyonon? A bíróság mennyi idő után dönt az árverezésen?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 20:44
1/7 anonim válasza:
Nagyon macerás.
Első lépés a bontóper.
Második: közös tulajdon megszüntetése. (2 éves Bírósági procedúra)
Harmadik: szakértő által elvégzett értékbecslés. (2-3százezer Ft)
Negyedik: lemondó nyilatkozatok. (mivel a házastársnak elővásárlási joga van)
Ötödik: végrehajtóhoz átkerül az ügy
Hatodik: árverezés (ami a jelenlegi piaci viszonyok mellett általában sikertelen)
2/7 A kérdező kommentje:
Hát ez elég elkeserítő....
2012. aug. 30. 21:17
3/7 A kérdező kommentje:
Írd meg privátban, kíváncsi vagyok a részletekre....
2012. aug. 30. 21:33
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, előre is....
2012. aug. 30. 21:39
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, én sem vagyok mindig gép előtt...ha lesz időd, írj....
2012. szept. 1. 23:12
6/7 anonim válasza:
Bocsi a késésért, vidéken voltam, ma este 8-kor írok mindkettőtöknek.
7/7 anonim válasza:
Ez az oldal nem a segítségről szól? Jól elbeszélgettek, hogy priviben mit, hogyan nem küldetek el egymásnak, de ez kit érdekel? Inkább ha választ írnátok ide, a privátot meg egymásnak...
Annyira titkos infód van, hogy egy ismeretlennek megírod priviben, de kiírni nem tudod? ugyan már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!