Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek, akinél a II. fok megváltoztatta a gyermekelhelyezést?
Az I.fokú tárgylás sorozaton,ami 2évig tartott,csupa olyan tanut állított a másik fél,akiket megvezetett a párom,ez ki is derült.Gyermeket nekem ítélték,mert a szakértői vizsgálatok is engem tartottak alkalmasabbnak.II.fokon exem még mindig a saját vélt igazát állítja,kevesli a meghallgatott tanukat,stb.
Félek,hogy II.fok bedől neki és a megvett tanuinak és megváltoztatják az ítéletet.
Lehet alapja a félelmemnek?
Kérem azok válaszoljanak,akiknek volt II.fokon is tárgyalása és átestek mindezeken.
az előző vagyok....azt hiszem az előbbi válaszommal inkább csak kétségeket ébresztettem benned....ezért még adok néhány infót.
I.fokon a tanuk és a szakértő mindent elkövetett, hogy emberileg teljesen tönkre tegyenek./ennek bizonyára oka volt - de ugye nem vádaskodunk, amíg nincs bizonyíték / Megaláztak nagyon csunyán. Mindezzel az I.fok nem foglalkozott pedig tele volt ellentmondással az egész tárgyalás.
I. fokon pert vesztettem.
II. fok az I.fok ítéletével nem értett egyet,tanuk vallomását figyelmen kívül hagyta, és a szakértőt pedig kizárták az eljárásból, mert megsértette a személyiségi jogaimat. Gyermekeimet 10 év körüliek, behívták tanunak - kihallgatták, új szakértőt kaptunk....és a II. fokon pert nyertem.
Te már most jobb helyzetben vagy, mint anno én voltam.....és ha tényleg gondoskodó szülő vagy, akkor hidd el nem veszik el tőled a gyermekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!