Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnyertem a gyermekelhelyezést. Mit tegyek? Aggódom.
Én az apa vagyok. A bírósági végzés úgy szól, hogy volt feleségemnek 2012. Július 2-án át kell adnia a gyermeket nekem. Addig még több hét van. Félek, hogy kárt tesz a gyerekben. Sajnos a pszichológiai vizsgálat tette fel az i-re a pontot, kimutatták feleségemen, hogy idegileg labilis, kimutatták, hogy életcélja nincsen már, és kimutatták azt is, hogy a gyerekkel hajlamos a bosszúra.
Félek, hogy feleségem a bírósági végzéssel tulajdonképpen mindent elvesztett. Tehát úgyszolván neki veszteni valója nincs már.
Alaptalanok a félelmeim?
Köszönöm a válaszokat. Ez egy jó kérdés, hogy miért nem hozták előrébb az időpontot. Állítólag ez a bírói gyakorlat, mert a gyereket "fel kell készíteni" az átadásra. És ehhez állítólag idő kell. Bár azt megnézném, hogy feleségem, hogy "készíti majd fel a lányomat"
Sajnos igen voltak olyan megnyilvánulásai már ami aggodalomra d okot. Nem hiába hozta ki a pszichológus alkalmatlannak a további gyermeknevelésre.
Akkor csak reménykedni tudok. Egy valamit tud volt feleségem: A lányom a mindenem. Innentől kezdve tudja, hogy mivel is árthat nekem. Ha övé nem lehet a gyerek, ne legyen az enyém sem. Hát nem tudom, de persze lehet, hogy már én vagyok "üldözési mániás"
"Szerintem egy anya nem bantana a sajat gyermeket" Akkor kérdem én, hogy jutottunk el idáig? Miért ketdeményeztem anno a gyermekelhelyezést? Mert sajnos bántotta a kislányt. No nem kell megijedni, nem fizikailag, lelkileg. És talán az rosszabb. Legyen annyi elég, hogy lányomnál 9 évesen előfordultak bepisilések, bekakilások. Tehát valamit nagyon nem jól csinált volt feleségem...
A próféta szóljon belőletek.
Pedig sajnos szinte mindenhol azt hallom, olvasom, ez megölte az megölte, ez belevezette a kocsit a fának a gyerekével együtt stb. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!