Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom (apa) megnyerte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom (apa) megnyerte a gyermekelhelyezést. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Röviden én 27 éves vagyok, párom 38 éves. 2 hete született meg a jogerős ítélet, hogy páromnál helyezik el a gyermekeit. 3 éve csináltuk együtt végig az egész cirkuszt, válópert. Mindenben mellette álltam, támogattam mindenben. Gyermekeit nagyon megszerettem, ők is engem.

Normális érzés az ha most félek? Új időszámítás kezdődik az életünkben, vajon milyen lesz?

2012. ápr. 2. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, persze, hogy normális, hogy félsz! Megértem. Idegen gyerekeket nevelni (főleg, hogy nem is egyet), ráadásul fiatalon. (Én is 27 vagyok, elég nehezen tudom magam anya-szerepben elképzelni...)

De te mellette voltál végig, ismered a gyerekeket, gondolom szeretitek is egymást (ill. ezt írtad is). Én szerintem nem lesz semmi gond. :) Szokatlan lesz az elején, nem mondom, hogy zökkenőmentes... De meg fogjátok oldani. :)

Drukkolok!

Mennyi idősek a gyerkőcök amúgy? Fiúk-lányok?

2012. ápr. 2. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom azt, hogy egyszerű lesz, és odáig lesznek érted a lurkók. Biztos lesznek időszakok, amikor nagyon fognak utálni. Neked ilyenkor türelmesnek kell lenned.

Gondolom nem véletlenül helyezték párodhoz a gyerekeket.

2012. ápr. 2. 19:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi baj, ügyesen összeszoktok.

Szeretitek egymást, ezzel már meg is van alapozva a jó kapcsolat. Sok humor, türelem, odafigyelés és nagyon klassz kis család lesztek! :)

Gondolom, volt oka, hogy nem az anyuka kapta a felügyeleti jogot. Most már véget értek a három év rémségei, ideje, hogy valami jó is jusson nektek.

2012. ápr. 2. 19:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Ajjaj, ez bizony nem lesz egy életbiztosítás a kapcsolatotoknak. Marad hely még sajátra? Akkor még elmegy. Hátmit tehetnél? Neveled őket, lehetőleg sajátként. Ha bizonytalan vagy, azt még a per alatt jelezned kellett volna az apának!
2012. ápr. 2. 19:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Ha terhes lennél is lenne benned valamennyi félelem az ismeretlentől-itt meg ráadásul "kész" gyerekeket kapsz. A 24/7 együttlét nem olyan, mint néhány együtt töltött nap. Biztos hogy nehéz lesz, de kitartást hozzá
2012. ápr. 2. 19:54
 6/12 A kérdező kommentje:
8 éves a fiú, 11 éves a lány. :) Persze nagyon jó a kapcsolatunk, ők maguk mondták, hogy szeretnének velünk élni, és ezt megis erősítette a pszichológiai vélemény,így kerültek hozzánk. Csak néha tartok attól, hogy vajon nekünk párommal lesz e közös gyerekünk. Hisz hatalmasat csalódott anno volt feleségében. Bár még nincs ez napi renden közöttünk, de idővel én is vágyom gyermekre. Most elsősorban a 2 gyermeknek szeretnénk rendbe tenni a kis lelkivilágukat, és majd csak ezután jöhet bármi közös baba téma.
2012. ápr. 2. 19:54
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

Ez nagy gáz, végre egy érteles dolog. Ha nem az anyának itélik meg a gyermeket. Végre nem lehet elmondani, hogy elfogult lenne a bírói joggyakorlat. Kizárólag az ,, anya,, .

Mennyi értelmes volt férjet tett tönkre a sok süket nő. Sajnos élő példák vannak, egyre több.

2012. ápr. 6. 19:58
 8/12 anonim ***** válasza:
A 38 éves több gyermekes párod akar majd vajon közös gyereket is?
2012. máj. 7. 12:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Beszéltünk már róla és igen eltudja képzelni magát 3x-os apának.
2012. máj. 7. 14:45
 10/12 anonim ***** válasza:

el tudja magát képzelni... Hát szerencsétlen hogy mondjon nemet? De ha lesz is közös gyerek, számíts arra, hogy nem lesz édestestvére.

Én azt mondom szállj ki ebből a kapcsolatból. Most még tart a love, de 20 év múlva nagyon bánni fogod, hogy feláldoztad magad a párod múltjának oltárán.

2012. máj. 9. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!