Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideiglenes gyermekelhelyezést mi alapján lehet kérni?
abban az esetben csinálnak ideiglenes gyermekelhelyezést ha pl. gyorsan, azonnal kell dönteni különben a gyermek sérül. (pl.agresszió,súlyos veszélyeztetés)
Először is hova szeretnél költözni? lakás? miért nem maradhattok a lakásban? ő küld el titeket onnan, vagy te szeretnél menni? mennyi idősek a fiúk?
apa agresszív jellem? ezt alá is tudnád támasztani?
Szia!
Köszönöm a válaszodat,a helyzet röviden az hogy kb egy éve teljesen el romlott köztünk a viszony előtte ha veszekedtünk csak fenyegetett de az elmúlt egy évben egymást érték a fizikai bántalmazások irányomban és mindezt mindig a két kisfiunk előtt művelte akik 2 és 4,5 évesek voltak,kellett egy pár hónap míg rá nem eszméltem ez nem normális félek és boldogtalan vagyok és ez egyre csak rosszabb lesz idén titokban ki alakult egy új kapcsolatom és kiderült most adtuk be a válást,sajnos ami a négy fal között a házban történik nincs más tanúm mint a pici fiaim,de azóta is fenyeget és volt hogy újra nekem jött...azt mondta addig húzza a válást míg idegileg ki nem készít teljesen és össze nem roppanok...féltem a fiúkat nagyon..és természetesen van hova mennünk de addig míg nem tudok ideiglenes gyermek elhelyezést kérni addig hiába viszem el a gyerekeimet magammal ugyan annyi joga van a férjemnek vissza hozni őket és meg is fogja tenni ebben biztos vagyok!
Nem tudom mit lehet ilyen esetben tenni :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!