Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal lehet ideiglenes gyermekelhelyezést kérni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 09:10
1/12 anonim válasza:
Sok mindentől függ, ha pl. a gyerek nem jár iskolába, sokat rontott a jegyein. Az a szülő akinél elvan helyezve nem látja el a gondozását rendesen, veri.....indok sok lehet, de bizonyítani is kell ezeket.Nálunk a volt feleség ellen kellett lépni, mivel a gyerek folyamatosan bukott meg a suliban.
2/12 A kérdező kommentje:
5 hós a baba és a férjem fenyeget, hogy elviszi!Ilyen esetben?
Amúgy mielőtt valaki megkérdezné, igen, már írtam erre az oldalra hasonló témában.
2009. máj. 27. 10:00
3/12 anonim válasza:
Ahogyan az első válaszoló is írta,nagyon indokólt esetben vennék el tőled.Tényleg csak akkor ha nem látnád el rendesen,nem eteted,bántalmazod,magára hagyod,alkoholizálsz stb. Ha normális körülmények között éltek akkor esélye sincs arra hogy elvegyék. Ezen én már végig mentem két évvel ezelött.Beleroppantam még a gondolatába is hogy elveszíthetem a gyerekeimet de ez nem olyan egyszerű ám.Keress egy ügyvédet és kérjél tőle tanácsot.Ő majd kiokosít téged!:)
4/12 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy én kapom meg úgyis a fiam, nincs esélye az apának. De én arra gondoltam, hogy arra hivatkozva lehet-e ideiglenes gyermekelhelyezést kérni, hogy az apa még a gyerekelhelyezés előtt el akarja venni tőlem és évekig elhúzni a pert.
2009. máj. 27. 10:21
5/12 anonim válasza:
Persze.Be kell menned a gyámügyre és kéred az ideiglenes gyámságot az elhelyetési per végéig.
6/12 anonim válasza:
csak azért fenyegetőzik, hogy ne kelljen neki gyerektartást fizetnie.
Ha nem állnak fent azok a körülmények amit itt valaki leírt, akkor esélye sincs, csak gonoszságból szemétkedik veled, hogy kikészítsen! Egyik füleden be, a másikon ki. Ne idegesítsd magad rajta, mert idegroncs lesz belőled, és akkor már tényleg lesz neki indoka. Ez egy pszichológiai hadviselés. TE VAGY AZ ERŐSEBB!
7/12 anonim válasza:
Szia!Én hasonló cipőben járok.Én bementem a helyi bíróságra-nálunk minden héten van un.panasznap,ott kértem a gyerekelhelyezést,ill. a gyerektartás megállapítását.2 hét múlva kaptam levelet,hogy majd 1 hónap múlva lesz a tárgyalás.Nekem azt mondták abban az esetben veszik el a gyereket az anyától,ha az drogozik,iszik vagy az utcán keresi meg a pénzt,ha a gyermek megfelelő körülmények között él,ill.megfelelően fejlődik,akkor az apának semmi esélye.Kijöttek környezettanulmányra,lekell igazolnom a jövedelmem,szerintem egyáltalán ne félj,ne lássa rajtad,hogy meg tud félemlíteni.Nekem azt mondták,hogy láthatásra sem viheti el egyedül a picit,majd az én felügyeletem mellett látogathatja.Fel a fejjel.Én még mindig szeretem a kislányom apukáját,ugyhohy így még nehezebb.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok!:) Elég erős idegzetű vagyok, de az ilyenjeivel kikészít! A múltkor egy olyat szólt be, hogy majd lesz, aki felneveli a gyerekem(egy másik nő)! Na akkor nagyon felhúztam magam!Nem egy másik nőnek szültem a gyerekem! + hogy elviszi, én nem tudom visszavenni, hiszen ő az erősebb, aztán elhúzza a pert és aztán neki fogja ítélni a bíróság, mert hogy engem meg se fog ismerni már, mert évekig elhúzza. Nem normális, az biztos. De legalább azt nézné, hogy mi a jó a gyereknek. Mert hiába ilyen szemét, én nem azt nézem, hanem hogy szüksége van a gyereknek apára.
2009. máj. 27. 10:59
9/12 anonim válasza:
Azért mondja ám ezeket mert ő van a legjobban elkeseredve a baba miatt.Téged akar bántani ezekkel a szavakkal.Inkább arra kéne törekednie hogy válás után is jóban legyetek főleg a pici érdekében.Igaz nem tudom hogy miért mentetek külön de jobb lenne a békesség.Amikor nálunk folyott a harc a gyerekekért hasonló dolgokat mondott az én párom is.Közöltem vele hogy úgysem kapja meg őket mert az életem árán is harcolni fogok értük és ha jobb neki 2hetente látni őket akkor csak csinálja nyugodtan.Mert amúgy meg akkor láthatja őket amikor csak akarja.Véleményem szerint ép úgy szüksége van a gyereknek az apjára mint az anyjára.De ez csak úgy lehetséges ha a két fél felnött módjára higgattan le tud ülni és megbeszélni hogy hogyan tovább mert a gyerek issza az egésznek a levét pedig ő tehet az egészről a legkevésbé.
10/12 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, de ő csak azt nézi, hogy neki mi a jó, nem a gyereknek. Sajnos nem tudom meggyőzni, hogy a gyerek érdeke a legfontosabb, és az az, hogy normálisan tudjunk beszélni, viselkedni egymással.
2009. máj. 27. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!