Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen indokkal lehet ideiglen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen indokkal lehet ideiglenes gyermekelhelyezést kérni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 09:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Harcol a gyerekéért akár csak Te...Nálunk is jó fél évbe telt mire rájött hogy jobb lesz velem jóba lennie ha részt akar venni a csemeték mindennapjaiba.Olyan oldalamrol ismert meg amiröl még én sem tudtam hogy van.Utánajártam a jogidolgoknak aztán egyre határozottabb lettem veleszemben.A fenyegetőzéseit megsem hallottam már mert tudtam hogy a törvény mellettem van.Jó anyja vagyok a gyerekeimnek és ezt ő sem tudta megcáfolni.Legyél erős és kitartás!:)
2009. máj. 27. 11:55
 12/12 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem is hasonló a problémám.... Nálunk is borzasztó ami van..A gyerekeket használja fel (2 és fél, 4 éves) folyton eteti őket mindenféle hülyeséggel (pl. hogy anyád nem szeret titeket, és mégis azt akarja, hogy tőlem el legyetek szakítva) és naponta szidalmaz,fizikailag is bánt, de nem igazán tudom bizonyítani, csak látleletekkel- de mindig könnyű testi sértés csak.... (pofon, rugdosás, ellökés, hajhúzás) és meg van őrülve, hogy őnála legyenek elhelyezve a gyerekek....ő is mindig cukkol, hogy mivel "beteg vagyok" úgyis nála lesznek elhelyezve....... Én sajnos ADHD-s vagyok (figyelemhiányos hiperaktivitás) ami annyit jelent, hogy kicsit szétszórtabb vagyok az átlagosnál, és pörgök.....De nem vagyok beteg!!! Az orvosom is megmondhatja, csak a bíró kérésére adhat szakvéleményt,de még nincs, de az ugye ez nem jelenthet akadályt??? Ezért nem ítélhetik neki????

És vajon ha nincs megegyezés a 2. tárgyaláson (békítő utáni első) akkor megkaphatom ott már az ideiglenes gyermekelhelyezést??? (úgy hogy nincs szakvéleményem, agy akkor ez meddig húzódhat el?- szakvélemény, férjem fellebbez stb...

Már nem bírom sokáig!!!!!

Valaki tud segíteni?

Ja és van ügyvédem, ingyenes, de sajnos ő sem biztos a dologban......

2011. máj. 22. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!