Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásvásárlásban nem tudunk megegyezni a férjemmel, kinek van igaza?
Tudom, hogy nekünk kell eldönteni, de kíváncsi vagyok mások véleményére.
A és B ház között nincs lényegi különbség olyan szempontból, hogy mind a kettő pont jó méretben, helyiségek elrendezésében, állapotban.
A ház 1M ft-al olcsóbb, viszont anyósom közelében van. Ő tipikus anyós: mindenről elmondja a véleményét aztán számon kér, hogy ugye úgy csináltam. Egy ideig volt kulcsa a lakásunkhoz, de amikor úgy tartotta kedve átjött, ha ne voltunk otthon akkor is bement és rendezkedett.
B ház drágább, de messze van.
Ti melyiket választanátok?
#30: ez nagyon jó lenne, de sajnos vannak olyan anyósok, akikkel ezt képtelenség megbeszélni.
Én normál családi kapcsolat esetén az A-t választanám, de mivel írtad, hogy az anyós képes hajnalban felzargatni benneteket, csakis a B jöhetne szóba, de inkább egy C verzió, ami még messzebb van.
"Neki Ő az Anyukája"
Csakhogy egy házasembert ne az anyukája irányítson mert az tragédia.A feleségnek kell közelebb állnia ekkor már hozzá! Az nagy baj ha valaki nem tud leválni az anyjáról!Psycho
"egy C verzió, ami még messzebb van." :))
Nem! D ! - ami már lelóg a térképről.
A B-t választanám, ha nem számítana, hogy 1M ide vagy oda. De a párod ezt sosem fogja megérteni. Az én párom még egyedülállóként ugyanabban a házban vett lakást, ahol a szülei élnek, és kb. ugyanez volt nálunk is. Bár ahhoz képest nekem sikerült elérnem, hogy ne mászkáljon a lakásban, ha nem vagyunk itthon (még akkor sem jön fel, ha itthon vagyunk), pedig a kulcsa is megvan még, mert sosem tudni, sokszor egész nap nem vagyunk még a megyében sem, és ha valami gáz van, ne kelljen már ajtóstul bejönni. Ha volt nálunk mindig észre vettem, és most is észrevenném, mert nem egy észlény. Másrészről úgysem állná meg, hogy ne szóljon, ha valami neki nem tetszett.
De felvetnék egy harmadik megoldást. Szerintem pont elég eladó ingatlan van országszerte a bedőlt hitelek miatt. Biztos, hogy nincs valahol egy C ház? Jó eséllyel kicsit több papírozással megvehetők azok is. És a napokban hallottam (nem a médiában, hanem a munkámmal kapcsolatosan), hogy némelyik bank - ha nem fedezi a vételár a fennálló tartozást - akár el is engedi a különbözetet. Tehát nem lehetetlen megvenni egy ilyen házat sem.
Ez a látogatás elött telefonálni kell szerintem durva.
Nem látogathatja meg a fiát váratlanul?
A baj az hogy ezt ilyen módón teszi beleugatva a dolgába.
Ha lenne önmérséklete akkor nem lenne gond ha néha betoppan.
Sajna szerintem ha egy ilyen szabály kell h elötte telefonáljon akkor már régen rossz az egész s a távolság a kellő megoldás...
De ez csak az én véleményem.
Tulajdonképpen az az igazság, hogy ki akarod sajátítani a fiát magadnak,
és félsz, hogy az anyós átlát az esetleges praktikáidon.
Félsz, hogy esetleg felnyitja a fia szemét !!
Két tyúk egy csirkeólban nem fér meg nálatok.
:)
B házat választanám.
És anyós nehogy kapjon kulcsot!
Enyém is könyörög most már 7 éve érte, de nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!