Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Másfél év külön menetel után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél év külön menetel után még mindig közös ház, közös lakás hitel, nem igazán hajlandó megegyezni, mi erre a megoldás?

Figyelt kérdés
Én már voltam ügyvédnél,voltam a bankban,az ügyvéddel csináltatni akartam papírt ami a bankhoz kell hogy kikerüljek a hitelből,de ő ennek a költségét sem tudja fizetni,mert nincs pénze,fogalmam sincs hogy legyen.A hitelt ő fizeti,ő lakik a házban és kell is neki a ház,de egyedül sem akar maradni a hitelben,mert a svájci frank miatt elég sok.
2012. júl. 16. 11:59
 1/1 Adele Jonas válasza:
Addig amíg letelik a hitel mindenképp maradj. Ha a neveden van az ingatlan, kérd hogy költözzön el, ha az Ő nevén van, költözz el Te, ha viszont mindkettőtök nevén van, akkor fizesd ki a részét. Ha viszont nem hajlandó elfogadni, akkor nincs mit tenni. Neked kell menni. De én azt mondom semmi sem lehetetlen. Ha régen együtt tudtatok lenni, boldogok voltatok, még lehettek azok. A legjobb megoldás ha leültök egy finom kávé mellett, és megbeszélitek a problémákat. Merj hinni, mert a hit ereje hatalmas. :)
2012. szept. 18. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!